Úvod Výrobcovia Xiaomi Žiaden 3,5 mm jack? Žiaden problém! Fantastické Xiaomi QCY T1 Pro kúpiš...

Žiaden 3,5 mm jack? Žiaden problém! Fantastické Xiaomi QCY T1 Pro kúpiš už za 19,99 €

(Sponzorovaný obsah) Xiaomi vyrukoval s ďalšou kvalitnou ponukou. Plne bezdrôtové slúchadlá za 20 € s dobrou kvalitou? To sa často nevidí.

6

Bezdrôtové slúchadlá sa s ustupujúcim 3,5 mm výstupom pre slúchadlá pomaly ale isto stávajú štandardom. Je to niečo, na čo si budeme musieť zvyknúť, hlavne ak chcete telefón naraz nabíjať a počúvať či pozerať videá či počúvať hudbu bez toho, aby niekto počul, čo robíte.

Ktoré si však vybrať? Kúpiť si slúchadlá za 100 € či 200 € je veľa pre nejedného z nás. Máme lepšie riešenie. Vyskúšajte si, aké to je. Xiaomi vyrába parádne riešenie za 20 €. Toto sú Xiaomi QCY T1 Pro.

Xiaomi QCY T1 Pro

Cena: 19,99 € | Poštovné: Zadarmo

Za necelých dvadsať eur tak doma môžete mať bezdrôtové slúchadlá s dlhou výdržou batérie, podporou Bluetooth 5.0 a kvalitným podaním hudby. Vnútri sa totiž nachádzajú 6 mm dynamické audio meniče, ktoré síce neznejú ako slúchadlá za 200 €, no nie je to ani žiadna tragédia.

Porovnanie veľkosti medzi Xiaomi QCY T1 Pro a QCY T1

V slúchadlách je vstavaný mikrofón, vďaka ktorému cez ne môžete aj telefonovať. V Xiaomi sa posnažili a do slúchadiel integrovali aj technológiu rušenia okolitého hluku, vďaka ktorej nebudete počuť, čo sa deje okolo vás. Pomocou dotykového ovládania nebudete ovládať len spustenie/zastavenie prehrávania, ale aj hlasitosť zvuku, čo je pri tejto cenovej kategórii nezvyčajné, no veľmi vítané.

Xiaomi QCY T1 Pro na jedno nabitie dokážu hrať slušné 4 hodiny, opätovne ich samozrejme môžete nabiť priamo v šikovnom puzdre, ktoré to zvládne až 5 krát. Slúchadlá disponujú štandardom IPX4, čo znamená, že ich môžete nosiť aj pri cvičení. Pot im absolútne neublíži. Každé slúchadlo pritom váži len 4,7 gramu, vďaka čomu vám pri pohybe či bežnom nosení nebudú prekážať.

Ak hľadáte podobne šikovné príslušenstvo k telefónu, ani nehľadajte ďalej. Xiaomi QCY T1 Pro sú fantastickou voľbou pre všetkých tých, ktorí chcú bezdrôtové slúchadlá vyskúšať, no nechcú minúť veľa peňazí.