Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi pokračuje v ofenzíve: Firma predstavila bezdrôtovú nabíjačku za 15 €

Xiaomi pokračuje v ofenzíve: Firma predstavila bezdrôtovú nabíjačku za 15 €

3

Čínsky gigant Xiaomi nedávno predstavil svoj nový produkt – bezdrôtovú rýchlonabíjačku, ktorá bude na crowdfundingovej stránke spoločnosti dostupná od 11. novembra. Téme sa venovali redaktori z gizmochina.com.

Čo sa týka vizuálneho prevedenia, 20 W bezdrôtová rýchlonabíjačka predstavuje minimalistický dizajn s kruhovým podstavcom. Svoj telefón budete pokladať na jemne zakrivený panel, ktorý pripomína power banku. Jej povrchové prevedenie bude v čiernej farbe, ktorá na pohľad vyzerá byť matná. Produkt teda vyzerá nielen prakticky, ale aj elegantne. Váš telefón dokáže nabiť v horizontálnej i vertikálnej polohe.

Vďaka vyššie opísanému dizajnu si môžete na svojom telefóne počas nabíjania vždy rýchlo a pohodlne skontrolovať obrazovku. Nabíjačka je založená na bezdrôtovej nabíjacej technológii Qi, teda dokáže nabíjať napríklad aj iPhony či sériu Galaxy Note od Samsung.

Zdroj: gizmochina.com

Stanica ponúka výkon 20 W, no rýchlosť nabíjania sa môže pri jednotlivých zariadeniach odlišovať. Ako príklad môžeme použiť iPhony, ktoré podporujú len 7,5 W rýchlonabíjanie.

Nakoniec si spomenieme ešte jeden kľúčový faktor, a to cenu. Tá počiatočná sa bude pohybovať na zlacnených 11 USD, pričom bežná predajná cena má dosahovať hodnoty približne 14 USD. Po prepočte na našu menu teda hovoríme o hodnote okolo 15 EUR s DPH.