Úvod Novinky Windows 10 Pro už nestojí ani 9 €. Využite zľavu, kým trvá

Windows 10 Pro už nestojí ani 9 €. Využite zľavu, kým trvá

(Sponzorovaný článok) Mať Windows či najnovší Office sa oplatí. Ceny začínajú pod 9 €.

0

Black Friday je obrovský festival zliav a ponúk, na ktoré počas roka len tak ľahko nenatrafíte. Ľudia z celého sveta počas Black Friday nakupujú darčeky pre svojich blízkych, ktoré im plánujú darovať pod stromček alebo si jednoducho chcú spraviť radosť.

Jednou zo spoločností, ktorá sa rozhodla pridať ku Black Friday je aj GoodOffer24, ktorá spustila kampaň trvajúcu do 1. decembra. Do akcie zaradila operačné systémy, kancelársky softvér a ďalšie zaujímavé ponuky.

Poďme sa teda pozrieť, čo všetko išlo s cenou dole. Nie je toho málo!

30 % zľava na Windows 10 a Office 2016

Kúpa Windows 10 Pro môže, no nemusí byť nákladná záležitosť. Nižšie nájdete spôsob, ako si ho zakúpiť za 8,98 €, čo je fantastická cena. Stačí pritom použiť náš špeciálny kupón ABF30, ktorý finálnu cenu zníži o 30 %. Po uplatnení kupónu vyzerajú ceny nasledovne:

40 % zľava na Office 2019

Tridsať percent však nie je maximálna zľava, ktorú GoodOffer24 ponúka. S použitím kupónu ABF35 môžete ušetriť až 40 % pri kúpe Office 2019. Nižšie sú ceny už s aplikovanou zľavou.

Rýchlosť a cena

Azda najväčšou výhodou Goodoffer24 je, ako sme už spomenuli, cena. S tou ide ruka v ruke rýchle doručenie licencie pomocou emailu, takže z nového programu sa môžete tešiť okamžite. Všetky kľúče budete mať bezpečne uložené na emailovej adrese. Ak by predsa len došlo k problémom, neváhajte kontaktovať podporu na info@goodoffer24.com, kde vám veľmi radi pomôžu.

Obchod zároveň garantuje funkčnosť licencie a ponúka prémiovú starostlivosť až po dobu 1 roka. Akékoľvek problémy môžete vyriešiť kontaktovaním predajcu na vyššie spomenutej emailovej adrese.

Len pre nové inštalácie

Aktivačný kľúč sa dá využiť len pri čistých inštaláciách Windowsu. Ak už máte nainštalovaný Windows, je nutné ho preinštalovať.

Tento článok vznikol v spolupráci s GoodOffer24. Text inzercie nebol napísaný redakciou.