Úvod Zariadenia TIP: 64 GB Samsung flash disk za 16,79 €, 128 GB za...

TIP: 64 GB Samsung flash disk za 16,79 €, 128 GB za 26 €

(Sponzorovaný obsah) Samsung flash disk je perfektným spoločníkom nielen na cesty, ale aj v domácnosti.

1

Ak ste na tom podobne ako my, určite sem-tam potrebujete prenášať súbory z jedného PC či notebooku do druhého. V dobe cloudu sa to dá, samozrejme, riešiť aj cez cloud, no na overenému USB disku sa často nič nevyrovná. Hlavne, ak je rýchly.

To nás privádza k riešeniu od Samsungu, ktoré je nielen dizajnovo vydarené, ale aj správne nacenené. Jeho 64 GB verzia sa totiž predáva za niečo vyše 16 €, dvakrát vyššia kapacita, 128 GB, len za 26 €. Čo je to teda zač?

Flash disk od Samsungu ponúka 64/128 GB kapacitu, podporu pre USB 3.1 s prenosovými rýchlosťami do 300 MB/s (pri 128 GB), resp. do 200 MB/s (pri 64 GB) a odolnosť voči vode. K tej odolnosti sa však ešte vrátime, keďže odolnosť voči vode nie je ani zďaleka všetko, čo ponúka.

Odolný spoločník

Zariadenie je vyrobené z kovu, vďaka čomu ho kľudne môžete nosiť aj na kľúčoch s vedomím, že sa mu nič nestane. Hravo si poradí aj s nehostinnými podmienkami. V morskej vode má vydržať až 72 hodín (neskúšali by sme to), prežije gravitačné zrýchlenie až 1500 g, teploty v rozsahu – 25 °C85 °C, magnetickú indukciu do 1 500 Gauss (ekvivalent MRI) či röntgenové žiarenie (napr. na letisku).

Ak vás netlačí čas a každé ušetrené euro je k dobru, kúpiť si ho môžete v internetovom obchode eBay. Doručia vám ho zadarmo bez doplácania DPH a navyše získavate poistenie na celú objednávku. Ak by vám náhodou neprišla, vrátia vám všetky peniaze alebo vám produkt odošlú znovu.