Úvod Zariadenia Začína predvianočné šialenstvo: Číňania znižujú ceny o desiatky eur!

Začína predvianočné šialenstvo: Číňania znižujú ceny o desiatky eur!

(Sponzorovaný článok) Sviatok známy ako „deň nezadaných“ so sebou prináša očakávané výpredaje.

1
Ilustračný obrázok

Predvianočné obdobie je v plnom prúde. Zatiaľ čo západný svet čaká na výpredaje pod taktovkou „Black Friday,“ Čína čaká na tzv. singles day, teda deň nezadaných. Ten sa každoročne oslavuje 11. novembra a prináša so sebou nespočetne veľa zliav a špeciálnych ponúk, na ktoré počas zvyšku roka nenarazíte.

Vzhľadom na to, že 11.11 je už o týždeň spustilo niekoľko obchodov akcie už teraz. Jedným z takýchto e-shopov je aj obľúbený a overený GeekBuying, ktorý na Slovensku patrí medzi najobľúbenejšie. Čo všetko tak môžete čakať? Poďme si to rozdeliť do 3 rýchlych kategórií.

Kupóny podľa výšky nákupu

Týždeň pred 11. novembrom sa nesie hlavne v znamení špeciálnych kupónov, ktorých výška je závislá od ceny nákupu. Rozdelené sú nasledovne:

  • Nákup za 300 dolárov a viaczľava 30 dolárov – kupón 1111GKB30
  • Nákup za 150 až 299 dolárovzľava 15 dolárov – kupón 1111GKB15
  • Nákup za 60 až 149 dolárov – zľava 5 dolárov – kupón 1111GKB05
  • Nákup za 10 až 59 dolárov – zľava 2 doláre – kupón 1111GKB02

Denné výhry

Každý deň sa v obchode môžete stretnúť aj s akciou „Daily Check In,“ v ktorej môžete vyhrať zaujímavé darčeky ako napríklad kolobežku KUGOO S1, reproduktor Tronsmart T6 Plus, hodinky AMAZFIT GTR či telefón Xiaomi Mix 3 5G.

K tejto akcii si však treba privstať. Aktivuje sa totiž o 03:00 nášho času.

Aktuálne zľavy k 11. novembru

Azda najpopulárnejšou sekciou sú zľavy na konkrétne produkty. Tie Geekbuying rozdelil na najpredávanejšie produkty, najlepšiu elektroniku či na smart home a podobne.

Aktuálne si tak napríklad reproduktor Tronsmart T6 Plus (naozaj výborný) môžete kúpiť za 50 €, elektrický skateboard od Xiaomi za 268 € či inteligentné nočné svetlo od Xiaomi za 8 €.

Viac zliav nájdete na samostatnej stránke, ktorá je venovaná presne týmto zľavám.

Tento obsah sme pripravili v spolupráci s obchodom GeekBuying.