Úvod Zariadenia Nostalgia ako vyšitá: Táto myška pripomína legendárnu konzolu!

Nostalgia ako vyšitá: Táto myška pripomína legendárnu konzolu!

0

Svet sa dočkal myšky pre osobné počítače, ktorá nesie charakteristické črty legendárnej hernej konzoly. Tvar, krivky aj tlačidlá novinky s názvom N30 totiž pripomínajú Nintendo NES.

Ako informuje TechSpot, myš vznikla vďaka spolupráci s dizajnérom Danielom Janssonom a firmou 8BitDo. Dizajn je síce na svete už niekoľko rokov, no zatiaľ sa nenašiel nikto, kto by z neho spravil súčasť našej reality.

  • rozmer: 110 x 56 x 35 mm
  • váha: 71 gramov
  • DPI: 1 000

N30 tvoria hranaté krivky a ikonické červené tlačidlá vrátane tlačidla D-pad v tvare znamienka plus. Rovnako však stojí za zmienku i dotyková plocha či absencia drôtov, čo znamená, že komunikuje prostredníctvom bezdrôtovej technológie (2.4 GHz). Elektroniku poháňa jedna AA batéria, pričom tá by mala vydržať poskytovať šťavu približne 100 až 120 hodín.

Nová PC myš N30
Nová PC myš N30

Myška je kompatibilná ako s počítačmi, ktoré poháňa operačný systém Windows, tak aj s tými, ktoré bežia na systéme macOS od Apple. Čo sa týka cenovky, tak potenciálni zákazníci zaplatia okolo 25 dolárov. Viac detailov nájdete priamo v e-shope výrobcu.