Úvod Zariadenia Xiaomi Wowstick 1F+ je geniálny elektrický skrutkovač pre každého kutila. Stojí len...

Xiaomi Wowstick 1F+ je geniálny elektrický skrutkovač pre každého kutila. Stojí len 29 €

Xiaomi skrutkovač si vychvaľujú ľudia po celom svete. Teraz môže byť tvoj za poriadne nízku cenu.

0

Trh so zariadeniami navrhnutými tak, aby nám čo najviac spríjemnili chvíle strávené doma je čoraz bohatší. Pekným príkladom je aj Xiaomi Wowstick 1F+, elektrický skrutkovač, ktorého ambíciou je vo väčšine prípadov nahradiť zaužívané náradie.

Xiaomi je spoločnosť, ktorú poznáme hlavne vďaka smartfónov. Okrem toho však firma chrlí nápomocné zariadenia za neprekonateľné ceny. V tomto duchu sa nesie aj Xiaomi Wowstick 1F+, ktorý do ponuky zaradil obchod TomTop.

Xiaomi Wowstick 1F+

Cena: 29,14 € | Doručenie: Zadarmo

Elektrické skrutkovače síce dostupné sú aj na Slovensku, často so sebou nesú vyššiu cenu, ktorá mnohým pochopiteľne nevonia. Zmeniť to chce Xiaomi Wowstick 1F+, ktorý momentálne stojí len 29 €. Ponúka pritom až 56 bitov, ktoré si poradia so všetkým, od krížových, plochých či špeciálnych skrutiek.

Vzhľadom na to, že ide o elektrický skrutkovač sa v jeho útrobách nachádza 500 mAh lítium-iónový akumulátor poháňajú maličký motor s 200 ot./min., ktorý nabíjate cez micro USB kábel. Skrutkovač je vyrobený z odolného hliníka a prichádza aj s pekným a hlavne kvalitným puzdrom pre lepšie uskladnenie.

V jeho výbave nájdete aj integrované 3 LED svetlá, aby ste na to, čo chcete zaskrutkovať poriadne videli. Výber bitov, ktorý si nájdete v balení je poriadne bohatý. Spomenieme napríklad bity PH0000, PH000, PH00, PH0, PH1, PH2, SL1.0, SL1.5, SL2.0, SL2.5, H0.7, H.09, H1.3, T2, T3, T4, T5, T6, P2, P5, P6, Y0.6, Y1, O2.0, Y2.5, S0, S1, S2, U2.0, U2.6, U3.0 a oveľa viac. Celý zoznam nájdete na stránkach predajcu.

Azda najlákavejšia je cena, ktorá sa zastavila na čiastke 29,14 €. Ak vás toto zariadenie od Xiaomi zaujalo, zamierte na odkaz nižšie. Takto nízku cenu získate aj bez zadania kupónu.

Tento článok vznikol v spolupráci s obchodom TomTop.