Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi U Disk (64 GB): Nový štýlový flash disk od Xiaomi stojí len...

Xiaomi U Disk (64 GB): Nový štýlový flash disk od Xiaomi stojí len 12,50 €!

(Sponzorovaný článok) Xiaomi U Disk je najnovším USB kľúčom od obľúbeného čínskeho výrobcu. Kombinuje kompaktný dizajn, vysokú kvalitu a veľmi príjemnú cenu.

2

Obľúbený čínsky výrobca elektroniky, Xiaomi, pokračuje v predstavovaní noviniek, ktoré nám majú zlepšiť život. Okrem smartfónov, notebookov, kolobežiek či vysávačov predstavuje aj menšie a výrazne lacnejšie zariadenia. Taký je aj príbeh Xiaomi U Disk, maličkého flash disku so 64 GB kapacitou, ktorý stojí len 12,58 €.

Xiaomi U Disk
Xiaomi U Disk

Malý a elegantný dizajn

Xiaomi U Disk z radu vyčnieva hlavne vďaka kompaktnému kovovému telu, ku ktorému je pripevnená praktická šnúrka, vďaka ktorej tak malé zariadenie nestratíte. Remienok má mäkkú štruktúru a dá sa pripevniť na kľúčenku, aby ste ho mali neustále pri sebe.

Xiaomi U Disk
Xiaomi U Disk

Xiaomi U Disk: Odolný aj voči prachu a vode

Xiaomi pri návrhu svojich zariadení rozmýšľa aj pri lacnejších zariadeniach. U Disk tak vyrobil zo zliatiny zinku, vďaka čomu je odolnejší než bežné USB kľúče. Zabudnúť môžete na hrdzavenie a naopak disk prežije aj stret s vodou či prachom. Vďaka špeciálnej výrobnej technológii má disk efektívny odvod tepla, čo oceníme hlavne počas letných mesiacov.

Xiaomi U Disk
Xiaomi U Disk

Xiaomi U Disk podporuje USB 3.0, vďaka čomu sa môžete spoľahnúť na prenosovú rýchlosť až 124 MB za sekundu. To v praxi znamená, že 3 GB súbor prenesiete za príjemných 30 sekúnd. 64 GB kapacita zas zaručí dôstojnú kapacitu na pre tie najdôležitejšie súbory.

Xiaomi U Disk
Xiaomi U Disk

Veľmi zaujímavá je hlavne cena, ktorá dosahuje len 12,58 €. Takúto parádnu cenu sme našli v obchode na eBay. Počítať môžete samozrejme s poštovným zadarmo a vzhľadom na nízku cenu zariadenia aj s tým, že zaň nebudete doplácať DPH.

Tento obsah sme pripravili v spolupráci s obchodom Easybuyou na eBay.