Xiaomi sa neuplatňuje len na poli smartfónov, ale aj na poli ďalších šikovných zariadení. Pekným príkladom sú ich sonické zubné kefky, ktoré vyrába v spolupráci so svojou značkou Mijia.

Na trh prináša jeden šikovnejší model za druhým. Tým najnovším je model Xiaomi Mijia T100, ktorý patrí medzi najlacnejšie.

Xiaomi Mijia T100

Cena: 10,59 € | Doprava: Zadarmo

Xiaomi Mijia T100 je elektrická zubná kefka, ktorá stojí len niečo vyše 10 €. Ide tak o jedno z najlacnejších riešení čoraz obľúbenejšej a veľmi efektívnej formy čistenia zubov. Samotná kefka váži len 46 gramov a disponuje odolnosťou na úrovni IPX7, vďaka čomu je odolná aj voči tečúcej vode. To je pri zubnej kefke vlastnosť, bez ktorej by to nešlo.

Na konci kefky je samotná hlavica, ktorá sa po zapnutí kefky rozvibruje na 16 500 vibrácií za minútu. To stačí na odstránenie aj tých najodolnejších nečistôt. Mijia T100 ponúka dva režimy čistenia, a to štandardný a jemný pre tých ľudí, ktorí majú citlivejšie zuby.

Kefka sa nabíja štandardne cez USB port. Z 0 % na 100 % jej to trvá 4 hodiny, pričom následne pri čistení zubov 4 minúty denne nabitá vydrží až 30 dní. To sú na tak lacnú kefku fantastické parametre, ktorým budete konkurenciu hľadať len veľmi ťažko.

Zakúpiť si ju môžete priamo na eBayi, kde k nej dostanete aj záruku na doručenie.

Tento článok vznikol v spolupráci s obchodom kaycoa na eBay.