Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi Dreame V9: Tyčový vysávač za 179,99 €, ktorý vás nesklame. Toto...

Xiaomi Dreame V9: Tyčový vysávač za 179,99 €, ktorý vás nesklame. Toto všetko ponúka!

Predajca ho odosiela z európskeho skladu. Doma ho môžete mať do pár dní.

0

Vysávanie určite patrí medzi aktivity, ktoré nepatria medzi najobľúbenejšie. Nutnosť prepínať vysávač z jednej zástrčky do druhej je prinajmenšom otravná. To, že niektoré staršie vysávače už nie sú tak výkonné ako kedysi snáď nikoho neprekvapí. Ak by ste aj u vás doma privítali zmenu k lepšiemu, pozrite sa na šikovné riešenie od Xiaomi.

Xiaomi už dávno nevyrába len smartfóny. Čo dočinenia sme za tie roky mali napríklad s robotickými vysávačmi, ktoré sa hravo vyrovnali podstatne drahším alternatívam od konkurencie. Pred pár týždňami sme dokonca vyskúšali aj tyčový vysávač, ktorý povesti Xiaomi neostal nič dlžný. Za mimoriadne priaznivú cenu totiž ponúka fantastický výkon, mimoriadne šikovné funkcie a prevedenie, vďaka ktorému sa hodí do každej modernej domácnosti.

Xiaomi Dreame V9
Xiaomi Dreame V9

Xiaomi Dreame V9

Cena: 179,99 € | Kupón: sC8cK5NS

Xiaomi Dreame V9 ponúka sací výkon až 20 000 Pa, vďaka čomu si hravo poradí so všetkými bežnými nečistotami. Problém mu dokonca nerobia ani väčšie kúsky, kľudne aj zrnká kávy či menšie skrutky, nie, že by sme to odporúčali. Samozrejmosťou je aj vymeniteľný HEPA filter schopný filtrovať až 99,99 % alergénov veľkých len 0,3 mikrónu.

Vstavaná batéria (2 500 mAh od Samsungu) ponúka až 28 minútovú výdrž pri bežnom režime, 60 minútovú výdrž pri šetriacom režime a 8 minútovú výdrž pri maximálnom výkone. V praxi to znamená, že by ste na jedno nabitie mali byť schopní povysávať plochu o rozlohe 380 metrov štvorcových. Pri nutnosti miestnosť povysávať intenzívnejšie sa toto číslo pochopiteľne znižuje.

Xiaomi Dreame V9
Xiaomi Dreame V9

Súčasťou balenia je mäkký valček, ktorý je akýmsi univerzálnym nadstavcom. Disponuje niekoľkými šikovnými dizajnovými riešeniami. V Xiaomi ho navrhli tak, aby odvádzal všetky nečistoty čo najefektívnejšie. Problém mu nerobia ani dlhé vlasy alebo chlpy, ktoré sa okolo neho nezamotajú.

V balení však nájdete aj iné nadstavce. Tešiť sa tak môžete na nadstavec určený pre vysávanie prachu z rôznych predmetov (TV a pod.), nadstavec pre vysávanie rohov, resp. uzučkých priestorov či nadstavec, ktorý je menší a užší a hodí sa viac pre režim ručného vysávania, povedzme auta či postele. Všetky nadstavce jednoducho vymeníte stlačením jedného tlačidla.

Tak ako to už býva zvykom, aj Xiaomi Dreame V9 má stanicu, ktorú môžete navŕtať na stenu a mať tak vysávač uskladnený ešte pohodlnejšie.

Xiaomi Dreame V9 bežne stojí vyše 240 €, vďaka kombinácii zľavy a kupónu sC8cK5NS v obchode GeekMaxi môže byť váš za oveľa prijateľnejších 179,99 €. Doručenie na Slovensko trvá len pár dní.

Tento článok vznikol v spolupráci s obchodom GeekMaxi.