Úvod Výrobcovia Samsung Samsung Galaxy S11 bude šialený: Ponúkne vraj 108 Mpx foťák a 5x...

Samsung Galaxy S11 bude šialený: Ponúkne vraj 108 Mpx foťák a 5x optický zoom!

3

Od predstavenia novej generácie zariadení radu Galaxy S nás delí približne 5 mesiacov, no už teraz začíname naberať prvé informácie. Samsung Galaxy S11 má byť predstavený už tradične vo februári, čo Samsungu nedáva príliš veľa času na zakomponovanie noviniek.

Juhokórejská spoločnosť ešte v máji tohto roku oznámila, že spustila výrobu senzorov s 5x optickým modulom, ktorý sa môže objaviť práve v chystanom Galaxy S11. Tvrdí to kórejská publikácia The Elec, ktorá navyše dodáva, že Galaxy S11 má okrem periskopového riešenia (podobné ako na Huawei P30 Pro) ponúknuť aj 108 Mpx hlavný snímač.

Samsung si k novému snímaču pripravil aj krátke video, v ktorom predstavuje snímač hrubý len 5 milimetrov. Vďaka tomu ho výrobca môže integrovať do zariadenia bez toho, aby príliš trčal. Chýbať samozrejme nemôže ani optická stabilizácia obrazu, ktorá sa pri takom veľkom zoome bude určite hodiť.

Vyzerá to tak, že sme odštartovali sezónu špekulácií o Galaxy S11. Čo by ste v zariadení radi videli vy? Dajte nám vedieť v diskusii nižšie!