Úvod Výrobcovia Xiaomi Haylou GT1 Pro sú fantastické bezdrôtové slúchadlá od Xiaomi. Takéto lacné doteraz...

Haylou GT1 Pro sú fantastické bezdrôtové slúchadlá od Xiaomi. Takéto lacné doteraz neboli!

(Sponzorovaný článok) Tieto Xiaomi slúchadlá sú fantastické. Ponúkajú najlepší pomer ceny a kvality.

9

Zo smartfónov pred pár rokmi začali miznúť obľúbené 3,5 mm výstupy pre slúchadlá, čo sa odzrkadlilo aj na ponuke výrobcov príslušenstva. Namiesto klasických drôtových slúchadiel sa čoraz častejšie stretávame s ich bezdrôtovými verziami. Tie sú rok čo rok lepšie, o čom svedčí aj novinka z dielne Xiaomi – Haylou GT1 Pro.

Xiaomi Haylou GT1 Pro

Cena: 23,99 € | Doručenie: Zadarmo

Kvalitné slúchadlá dnes vôbec nemusia stáť veľa peňazí. Xiaomi Haylou GT1 Pro s fantastickou výdržou sú momentálne v zľave za 23,99 € s poštovným zadarmo v obchode na eBay. Vzhľadom na to, že ich cena je tak nízka, nedopláca sa DPH ani žiadne iné poplatky.

Foto: Xiaomi

26-hodinová výdrž

Nové slúchadlá Xiaomi Haylou GT1 Pro disponujú modernými riešeniami, ktoré potešia nejedného fanúšika dobrej hudby. V ich útrobách sa schováva 43 mAh batéria (v každom slúchadle), ktorá sa dobíja z priloženého puzdra, ktoré zároveň slúži ako 800 mAh batéria. Vďaka tomu môžete dosiahnuť maximálnu výdrž 26 hodín. Dôležitú rolu v dobrej výdrži zohráva aj Bluetooth 5.0, ktorý spotrebováva menej energie než jeho staršie verzie.

Foto: Xiaomi

Slúchadlá ponúkajú 7,2 mm meniče, ktoré sa postarajú o kvalitnú reprodukciu hudby, o odolnosť sa zas stará konštrukcia disponujúca certifikáciou IPX5, vďaka čomu sú odolné voči potu. Vhodné sú tak aj na športovanie.

Hlavná časť slúchadiel, ktorá trčí z ucha, je jednou „veľkou“ dotykovou plochou, pomocou ktorej ich môžete ovládať aj bez smartfónu. Aktivovať môžete prehrávanie hudby, hlasového asistenta alebo odpovedať na prichádzajúci hovor. Nechýba ani systém rušenia okolitého hluku, vďaka ktorému je zvuk ešte čistejší.

Foto: Xiaomi

Hlavným rozdielom medzi Haylou GT1 a Haylou GT1 Pro je puzdro, ktoré zároveň slúži ako nabíjacia stanica. Pri modeli bez označenia Pro ponúka kapacitu 310 mAh, Pro verzia ponúka kapacitu až 800 mAh.

Všetky tieto vlastnosti pritom môžu byť tvoje za parádnych 23,99 € bez nutnosti doplácať akékoľvek iné poplatky. Chýbajú ti ešte malé bezdrôtové „štuple“? Ak áno, ani neváhaj, tieto ti budú slúžiť viac než dobre.

Slúchadlá sa nachádzajú v nemeckom sklade, odkiaľ vám ich predajca doručí kuriérom DHL bez nutnosti doplácať ďalšie poplatky.

Tento obsah sme pripravili v spolupráci s obchodom acwholesaler na eBay.