Úvod Samsung Samsung Galaxy S11 Samsung Galaxy S11 bude iný: Takéto zmeny očakávame!

Samsung Galaxy S11 bude iný: Takéto zmeny očakávame!

0

Tohtoročné vlajkové lode z produkcie juhokórejskej spoločnosti Samsung, Galaxy S10 a Note10, využívajú obrazovky s pomerom strán 19:9.

Samsung Galaxy S11 môže svojim budúcim vlastníkom ponúknuť ešte väčšiu, či presnejšie vyššiu obrazovku. Naznačuje to výpis z testovania HTML5Test, ktorý si všimol holandský portál galaxyclub.nl.

Ten píše, že informácie môžu patriť americkej verzii 5G zariadenia Galaxy S11+. Má ho maskovať kódové označenie SM-G416U. Podľa autorov Samsung ešte nepredstavené zariadenia skrýva v testovaniach tak, že zmení prvé dve čísla originálneho kódového označenia. Typ SM-G416U by tak mohol byť v skutočnosti SM-G986U.

Napríklad americká verzia modelu Galaxy Note10 nesie označenie SM-N976. Displej s pomerom strán 20:9 by nebol pre Samsung novinkou. Obrazovku s takýmto pomerom strán už dnes využívajú zariadenia Galaxy A70 a Galaxy A80.

samsung galaxy S11
Takto si predstavujú vzhľad budúcoročného smartfónu Samsung Galaxy S11 autori z webu PhoneArena

HTML5Test ďalej spomína Android 10 a rozlíšenie 384 x 854 pixelov, na základe ktorého sa dal pomer strán identifikovať. Nie, Galaxy S11 nebude mať takto nízke rozlíšenie. HTML5Test nezobrazuje vo svojich výpisoch pôvodné rozlíšenie obrazovky testovaných zariadení.

Samsung Galaxy S11 má do oficiálneho predstavenia ešte ďaleko. Počkať si naň musíme ešte aspoň štyri mesiace. Nie je zatiaľ ani približne známe, ako bude Samsung Galaxy S11 vyzerať. Hádať môžeme iba štíhlejšie horizontálne rámiky alebo malý otvor pre selfie kameru v štýle Galaxy Note10.

Vizualizácia publikovaná serverom PhoneArena síce vyzerá atraktívne, no ide skôr o predstavu jej tvorcov než o možnú podobu skutočného zariadenia. Na hodnovernejšie informácie je ešte jednoducho priskoro.

Zatiaľ sa iba špekuluje o 108 Mpx fotoaparáte, 5-násobnom optickom priblížení alebo o novom senzore, ktorý bude fungovať ako spektrometer.