Úvod Komerčný článok Windows 10 za 9,62 € Slováci milujú. Kúpili ich už stovky!

Windows 10 za 9,62 € Slováci milujú. Kúpili ich už stovky!

(Sponzorovaný článok)

0

02Ak vo svojom počítači ešte stále máte pirátsku verziu operačného systému, nastal čas na zmenu. Obchod GoodOffer24 práve spustil polročný výpredaj s 25 % zľavou na Microsoft softvér. Poďme sa na to pozrieť.

Na začiatok hneď napíšeme, že zľava tu nebude večne. Obchod nás informoval, že ju plánuje prevádzkovať už len týždeň, preto kupujte za zvýhodnené ceny, kým sa dá.

25 % zľava

Nižšie sme pre vás vybrali tie najzaujímavejšie programy a licencie, ktoré sú najkupovanejšie a najobľúbenejšie. Pri objednávke nezabudnite zadať náš špeciálny kupón AGOAP25, ktorý so sebou nesie 25 % zľavu.

Nižšie sú ceny po zadaní kupónu:

Ak máte zálusk na novší Microsoft Office 2019, máme pre vás ešte výhodnejší kupón – AGOAP30 – ktorý so sebou prináša 30 % zľavu. Ceny po zadaní kupónu sú takéto:

Rýchlosť a cena

Azda najväčšou výhodou Goodoffer24 je, ako sme už spomenuli, cena. S tou ide ruka v ruke rýchle doručenie licencie pomocou emailu, takže z nového programu sa môžete tešiť okamžite. Všetky kľúče budete mať bezpečne uložené na emailovej adrese. Ak by predsa len došlo k problémom, neváhajte kontaktovať podporu na info@goodoffer24.com, kde vám veľmi radi pomôžu.

Len pre nové inštalácie

Aktivačný kľúč sa dá využiť len pri čistých inštaláciách Windowsu. Ak už máte nainštalovaný Windows, je nutné ho preinštalovať.

Tento článok je inzerciou.