Úvod Aplikácie Tmavý režim už prichádza aj do aplikácie Instagram. Takto bude vyzerať

Tmavý režim už prichádza aj do aplikácie Instagram. Takto bude vyzerať

0
Foto: Todotech20

Ak by sme mali nové verzie operačných systémov, menovite iOS 13Android 10 charakterizovať jednou vlastnosťou, ktorú zbadáte na prvý pohľad, bol by to tmavý režim. Spoločnosti sa akoby zázrakom konečne spamätali a zistili, že aplikácie svietiace silou tisícov sĺnk v noci vidieť naozaj nikto nechce.

Mnohí vývojári však s tmavým režimom prichádzajú pomaly. Jedným z takých vývojárov je aj Facebook, ktorý síce do čiernych šiat odel Messenger, no zvyšok aplikácií zatiaľ nie. Plánuje to však napraviť už čoskoro. Do čierneho kabátu sa totiž má už čoskoro obliecť obľúbený Instagram. Vychádza to z informácií Android Police9to5Google, ktorým sa podarilo získať screenshoty z alpha verzie aplikácie.

Zdroj: Android Police

Používatelia, ktorí sú súčasťou beta testu Instagramu, používajú Android 10 a využívajú verziu aplikácie 114.0.0.24 by mali tmavý režim vidieť automaticky. Stane sa tak však len vtedy, keď máte tmavú tému nastavenú priamo v nastaveniach zariadenia.

Niektorí používatelia však hlásia tmavý Instagram (beta) aj na Samsung zariadeniach bežiacich na Android 9 Pie so zapnutým tmavým režimom. Nám sa tento stav, bohužiaľ, navodiť nepodarilo. Veríme však, že sa tmavá verzia Instagramu postupne prepracuje k všetkým používateľom.