Úvod Zariadenia Máš doma slabý Wi-Fi signál? Toto zariadenie stojí len 8,99 €, ľudia...

Máš doma slabý Wi-Fi signál? Toto zariadenie stojí len 8,99 €, ľudia si ho pochvaľujú!

(Sponzorovaný článok) Bojujete doma so slabým Wi-Fi signálom? Nie je to nutné. Na scénu prichádza šikovné a cenovo dostupné riešenie.

6
wifi

Mať doma slabý Wi-Fi signál je nepochybne nepríjemným problémom 21. storočia. Platíte si za pripojenie, ktoré reálne neviete využiť. Proti slabému signálu sa dá bojovať rôznymi spôsobmi, jedným z nich je za pomoci dodatočného zariadenia.

360 Wi-Fi Extender R1

Cena: 8,99 € | Doručenie: Zadarmo

Wi-Fi extendery sú zariadenia, ktoré sa pripájajú na router v časti bytu, kde je ešte dobrý signál a posielajú ho ďalej. Vďaka tomu sa signál dostane aj do miest, kde by inak nebol dostupný. Takéto riešenie pritom vôbec nemusí byť drahé. Pekným príkladom je aj Netcore R1 360 od renomovanej spoločnosti, ktorá ho predáva za parádnych 8,99 €.

Zariadenie je malé, spratné a ľahučké. Vďaka tomu sa skvele hodí nielen do domácností, ale aj na cesty. Slabý Wi-Fi signál sa často vyskytuje aj v hoteloch, kam sa táto šikovná vecička nesmierne hodí. Stačí ju pripojiť k elektrickej energii cez vstavané USB a môžete pracovať.

Extender dokáže šíriť Wi-Fi 802.11 b/g/n, čo by malo stačiť na všetky základné činnosti (YouTube, Facebook, Netflix, atď.).

Zaujímavosťou je fakt, že 360 Wi-Fi Extender vyhral prestížne ocenenie iF Design Award, ktorý je skutočne veľmi vydarený. Ako sme spomenuli, za 8,99 € pravdepodobne nič lepšie nezoženiete. Kúpiť si ho môžete priamo z eBayu.

Tento článok vznikol v spolupráci s obchodom na eBay.