Úvod Hry Mario Kart Tour pre smartfóny je tu! Hra je už dostupná aj...

Mario Kart Tour pre smartfóny je tu! Hra je už dostupná aj pre Android zariadenia

0

Zábavná pretekárska hra pre viacerých hráčov Mario Kart Tour z dielne spoločnosti Nintendo je už dostupná pre zariadenia s operačným systémom Android a iOS. 

Nintendo v auguste uviedlo, že sa hra bude dať stiahnuť 25. septembra. Sľub teda vydavateľ dodržal. Hra mala byť dostupná už v marci tohto roka, autori však neboli spokojní s obsahom a kvalitou, preto titul Mario Kart Tour ďalej vylepšovali.

Po spustení hry sa budete musieť prihlásiť do Nintendo účtu. Inak si hru nezahráte. Ak tento účet nemáte, registrácia je jednoduchá. Vytvoríte ju aj pomocou svojho Google účtu.

Mario Kart Tour nie je bežnou pretekárskou hrou. Hrá sa v orientácii zariadenia na výšku. Zo začiatku je vhodné zvoliť jednoduchý spôsob ovládania. Iba jedným prstom akcelerujete, brzdíte aj zatáčate zo strany na stranu. Ťuknutím po obrazovke vypustíte pascu, napr. šupku z banánu, ktorá odstaví súpera za vami.

Mario Kart Tour

Hra sa dá tým pádom relatívne komfortne ovládať jednou rukou. Kreslené prostredie hry je plné rôznych efektov, animácií a zvukov. Počas pretekania môžete zbierať zbrane a nástrahy, ktoré použijete pre elimináciu ostatných jazdcov.

Mario Kart Tour

Postavičky, vozidlá a trate sa budú priebežne odomykať s postupom v hre (zbieranie mincí a pod). Hra si po prvej skúšobnej jazde stiahne dodatočný balík dát veľký približne 240 MB a následne vám sprístupní hlavnú ponuku pretekov s odmenami a ďalšími súvisiacimi prvkami.

Mario Kart Tour je jednoduchou pretekárskou hrou, ktorá má za úlohu hlavne pobaviť. Fanúšikov hier typu Real Racing 3 asi nenadchne. Ide o úplne iný typ hry. V hre nájdete aj mikro transakcie, no nezahráte si ju offline. Potrebuje internetové pripojenie, keďže súperíte s inými hráčmi zo sveta.

Mario Kart Tour pre Android stiahnete TU.