Úvod Aplikácie Konečne sme sa dočkali: Hudba na Instagrame dorazila aj na Slovensko

Konečne sme sa dočkali: Hudba na Instagrame dorazila aj na Slovensko

0

Ak aj vy patríte medzi tých, ktorí obľubujú populárnu sociálnu sieť Instagram, určite ste si všimli, že príbehy iných zahraničných používateľov sú obohatené aj o hudbu, ktorú ste si však vy z dôvodu nedostupnosti nemohli prehrať.

Hudba na Instagrame je pritom už hodnú chvíľu dostupná aj u našich bratov Čechov. Mnohí sa teda domnievali, že budeme na rade krátko po nich. Žiaľ, nebolo to tak.

Slovenskí používatelia sa tak museli zmieriť so skutočnosťou, že svoje príbehy hudbou jednoducho nevylepšia. Kvôli nedostupnosti pre našu krajinu nebolo možné hudbu na príbehoch ostatných ani prehrať.

Zdroj: Youtube

Dnes však konečne nastal deň, kedy sa to mení. Hudba na Instagrame si konečne našla cestu aj do príbehov slovenských používateľov.

Skontrolujte teda svoj Instagram, či je aktualizácia dostupná aj pre vás. Ak však patríte medzi nedočkavcov, môžete aktualizáciu stiahnuť aj manuálne. Stačí navštíviť Obchod Play, v menu vľavo hore  vybrať položku Moje aplikácie a hry a potom už len nájsť aplikáciu Instagram v zozname čakajúcich aktualizácií.

Máte Hudbu vo svojom Instagrame už aj vy? Dajte nám vedieť v komentároch.