Úvod Aplikácie Aplikácia Your Phone vo Windows 10 získava veľké vylepšenie!

Aplikácia Your Phone vo Windows 10 získava veľké vylepšenie!

0
Zdroj: YouTube

Šikovná aplikácia Váš telefón, ktorá je predinštalovaná takmer na všetkých zariadeniach bežiacich na systéme Windows 10, získava ďalšiu skvelú funkciu. Jej cieľom je umožniť používateľom uskutočňovať telefónne hovory priamo z počítača, tvrdí server ZDNet.

Aplikácia aj doposiaľ poskytovala používateľom rôzne užitočné možnosti, medzi ktorými nájdeme napríklad možnosť ukladania obrázkov priamo do PC či synchronizáciu upozornení. Škála jej funkcií sa však opäť rozširuje.

Podľa giganta sa možnosti uskutočňovať hovory z našich počítačov dočkáme neskôr tohto roku. Potrebovať k tomu budeme len systém bežiaci na aktualizácii z 10. októbra 2018 (alebo novšej) a smartfón s Androidom.

Na podporu novej funkcie v rámci aplikácie Váš telefón upozornil jeden z používateľov Twitteru, ktorému novinka fungovala na jeho smartfóne Realme 3 Pro.

To však nie sú jediné dobré správy, ktoré pre vás máme. Po nedávnom uvedení Galaxy Note 10 na trh sa Microsoft po boku so Samsungom vyjadril, že vlastníci tohto modelu sa môžu tešiť na príchod možnosti zrkadlenia obrazovky na svojom počítači.