Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi IMILAB: Smart bezpečnostná kamera do bytu za 31 € je tu!

Xiaomi IMILAB: Smart bezpečnostná kamera do bytu za 31 € je tu!

(Sponzorovaný článok) Vašu domácnosť ešte nestráži bezpečnostná kamera? Vyskúšajte kvalitné riešenie od Xiaomi s Full HD záznamom.

1

Xiaomi pokračuje vo vylepšovaní zariadení spadajúcich do smart domácností. V každej modernej domácnosti by nemali chýbať ani bezpečnostné kamery, ktoré dávajú pozor na to, aby sa k vám niekto nevlámal. Ak by sa to náhodou stalo, zábery z takejto kamery budú slúžiť pre rýchlejšiu identifikáciu a dolapenie zločinca.

Alternatívne ich ľudia využívajú aj na sledovanie svojich miláčikov či ako dozor pre svoje deti. Stačí jednoducho otvoriť telefón a pozrieť čo, sa u vás doma deje. Naozaj šikovná vecička.

Xiaomi IMILAB

Cena: 30,96 € | Doručenie: Zdarma

Jednou z takýchto IP kamier je aj Xiaomi IMILAB, ktorá je nielen šikovná, ale aj oku lahodiaca. Do akcie ju zaradil obchod CAFAGO, ktorý ju predáva za fantastických 31 €.

Xiaomi IMILAB sa dokáže otáčať o 360 stupňov, vďaka čomu vidí skutočne všade. Využiť sa dá napríklad ako detská pestúnka, a to hlavne vďaka nočnému videniu (dosah 10 metrov) a kvalitnému Full HD záznamu.

Kamera disponuje algoritmom, ktorý dokáže rozoznať ľudí, vďaka čomu sú varovania o pohybe presnejšie menej časté. Samotné videá sa zaznamenávajú prostredníctvom kodeku H.265, čo spôsobuje, že finálna veľkosť súborov je v porovnaní s konkurenciou až do 50 % menšia.

Kamera sa obsluhuje cez aplikáciu Mi Home, ktorú už stretol nejeden z nás. Zaznamenávať samozrejme môžete aj priamo do kamery, stačí ju len vybaviť microSD kartou do kapacity 64 GB.

Pri inštalácii je nutné na 3 sekundy stlačiť tlačidlo na spodnej časti kamery spinkou alebo nástrojom pre otvorenie SIM slotu.

Ako spárovať telefón s IMILAB kamerou

  1. Google Play vyhľadajte aplikáciu Mi Home
  2. Vytvorte si Mi účet alebo sa doň prihláste
  3. Vyhľadajte zariadenie „IMILAB Home Security Camera
  4. Do kamery strčte ihlu alebo ostrý predmet (otvárač SIM slotov) a podržte ho tam približne 3 sekundy, kým indikátor nezmení farbu na žltú.
  5. Na telefóne si zapnite Wi-Fi
  6. Naskenujte QR kód. Počas tohto procesu neodchádzajte od kamery
  7. Ak to nefunguje, otvorte aplikáciu Mi Home, zmeňte región na „China“ a skúste znovu

Ako sme spomenuli, Xiaomi pokračuje vo vyrábaní šikovných zariadení, ktoré sa hodia do každej domácnosti za ceny, aké sa len tak často nevidia. Aj pre musíme Xiaomi IMILAB za 30,96 € len a len odporučiť.

Tento článok vznikol v spolupráci s obchodom CAFAGO.