Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi Enchen: Holiaci strojček za 13 €? Čínska spoločnosť opäť posúva hranice

Xiaomi Enchen: Holiaci strojček za 13 €? Čínska spoločnosť opäť posúva hranice

(Sponzorovaný článok) Holiaci strojček od Xiaomi je nepochybne jedna z najlepších kúp, aké môžete spraviť.

0

Čínsky gigant pokračuje v rozširovaní svojho portfólia o rôzne zariadenia určené nielen pre milovníkov najnovších technológií, ale aj pre bežných ľudí. Novinky majú spoločnú jednu dôležitú charakteristiku. Za čo najnižšiu cenu ponúkajú čo najvyššiu možnú kvalitu.

Xiaomi Enchen

Cena: 12,88 € | Doručenie: Zadarmo

Inak tomu nie je ani pri zastrihávači vlasov Xiaomi Enchen, ktorý Xiaomi vytvoril v spolupráci so svojou dcérskou firmou Youpin. Strojček vznikol vďaka silnej podpore z crowdfundingovej kampane, kde ho podporili tisícky čínskych záujemcov. Prečo tak veľký záujem? Cena.

Xiaomi Enchen sa totiž predáva za veľmi ambicióznych 12,88 €, čo z neho robí jeden z cenovo najdostupnejších zastrihávačov vlasov. Zariadenie disponuje jednotlačidlovým systémom pre nastavenie požadovanej dĺžky vlasov. Na výber je rozsah od 0,7 mm do 21 mm.

Motor v strojčeku je schopný vyvinúť až 4 500 (štandard) až 5 800 otáčok za minútu (turbo pri hustejších vlasoch). Poteší aj prítomnosť systému ESM, ktorá sa stará o to, aby sa strojček nezasekol, resp. nezačal ťahať za vlasy, čo je nielen nepríjemné, ale hlavne bolestivé.

Dizajnéri sa pohrali aj so samotným tvarom čepieľok. Tie úplne na bokoch sú zaoblené, vďaka čomu je strojček určený aj na strihanie detí. Nehrozí totiž, že by ste ich poranili.

Až 600 mAh batériu vnútri strojčeka môžete nabiť prostredníctvom USB C portu z powerbanky, notebooku či klasicky cez USB nabíjačku.

Ak vás táto ponuka zaujala tak vedzte, že strojček si môžete kúpiť za akciových 12,88 € priamo na eBayi s dopravou zadarmo. V ponuke je biela, aj čierna verzia. Ide však o akciovú ponuku. Očakáva sa, že cena po pár dňoch opäť mierne stúpne.

Tento článok vznikol v spolupráci s obchodom na eBay.