Samsung včera úspešne predstavil dve nové vlajkové lode, Samsung Galaxy Note10 a Samsung Galaxy Note10+. Obe sú to úžasné zariadenia, ktoré ponúkajú to najlepšie z najlepšieho. Slovenská premiéra však prebehne až 21. augusta, teda 2 dni pred oficiálnym spustením predaja.

Na takúto peknú udalosť sa chystá väčšina slovenských technologických médií a ty tam spolu s tvojim kamarátom, bratom, sestrou alebo kľudne dedkom, môžeš byť s nami. Aby sme ťa tam nevolali len tak naprázdno a ak by ti nestačila len naša hviezdna prítomnosť, vyhrať môžeš úplne nový Samsung Galaxy Note10+ a ďalšie ceny.

Foto: Samsung/redakcia

Celým eventom, od jeho začiatku až po koniec ťa budeme sprevádzať my, redaktori z TECHBYTE a AndroidPortal.sk. Na udalosti sa však zúčastnia aj ďalšie redakcie, zástupcovia Samsung Electronics Czech & Slovak, ako aj Sajfa a ďalší.

Ak si na nás 21. augusta nájdeš čas a rád/-a by si videl/-a predstavenie Note10 a Note10+ pre slovenský trh s možnosťou ho vyhrať, neváhaj.

Foto: Eva Cimbálková/AndroidPortal.sk

Ako sa zapojiť do súťaže

Zamier na instagramový účet TECHBYTE.sk, kde nájdeš príspevok so súťažou. Prikladáme ho aj sem, aby sme vám to uľahčili. Priamo na príspevku nájdete všetky pokyny, ako pokračovať ďalej, nie je to nič zložité.

https://www.instagram.com/p/B051-cqHbfx/

Súťaž trvá do 18. augusta (vrátane), víťaza žrebujeme už 19. augusta a samotný event je 21. augusta. Je to streda, tak sa, prosím, zapojte len tí, ktorým nebude robiť problém cesta do Bratislavy. Čas a miesto konania upresníme.

Veľa šťastia!