Úvod Výrobcovia Xiaomi Spoľahlivá kamera do auta? Xiaomi Mijia Car Recorder 1S teraz stojí len...

Spoľahlivá kamera do auta? Xiaomi Mijia Car Recorder 1S teraz stojí len 53 €!

(Sponzorovaný článok) Hľadáte kvalitnú, no cenovo dostupnú kameru do auta? Práve ste ju našli. Vyrábajú ju Xiaomi a je fantastická.

4

Letné prázdniny sa pomaly ale isto končia, čo znamená, že na cesty opäť vyrazia tisíce ľudí, ktorí budú jazdiť do práce, voziť deti do školy a poobede určite zamieria na nákupy. Hektický čas na cestách často predstavuje väčšie riziko nehôd. Ako sa však ochrániť, ak by vás niekto presviedčal, že ste na vine vy? Veľmi ľahko – kamerou v aute.

Xiaomi Mijia Car Recorder 1S

Cena: 53,74 € | Doručenie: Zadarmo

Palubná bezpečnostná kamera do auta z dielne Xiaomi s cenou začína na 53 €, čo je z našich skúseností minimum, s ktorým treba z pohľadu financií počítať. Nie všetky kamery sú si však rovné. Pekným príkladom je riešenie od Xiaomi, ktoré je perfektne prispôsobené na bezproblémovú prácu cez deň i v noci.

Balenie obsahuje nielen samotnú kameru, ale aj príslušenstvo.

Kamera je upravená dizajnovo aj funkciami práve pre natáčanie jazdy v aute. Vďaka inteligentným funkciám tak pred jazdou napríklad nemusíte myslieť na to, aby ste nezabudli zapnúť kameru – spraví to automaticky.

Zariadenie nahráva v kodeku h.264, vďaka čomu je veľkosť výsledných videí veľmi priaznivá. Samotný obraz je snímaný v rozlíšení Full HD, čo pri drvivej väčšine prípadov absolútne postačuje.

Kábel napájania (do zapaľovača) môžete (nemusíte) viesť popod čalúnenie vášho auta ako je znázornené na obrázku vyššie.

Po natočení záberov je potrebné ich nejakým spôsobom dostať do počítača či telefónu. Inžinieri Xiaomi mysleli aj na toto a preto ju vybavili systémom podporujúcim real-time prenos či sťahovanie videí.

Kamera meria 8,75 x 5,3 x 1,8 centimetra a váži len 90 gramov. Špeciálny objektív má zorný uhol až 130 °, vďaka čomu vidí naozaj celú situáciu na vozovke. Len pre porovnanie, zorný uhol u ľudí je „len“ 114 °.

Ak by sa takáto kamera vo vašom aute „uživila,“ môžete si ju kúpiť za parádnych 53,74 € priamo z obchodu TomTop, ktorý vám ju dodá zadarmobez nutnosti doplácať DPH.

Tento článok vznikol v spolupráci s obchodom TomTop.