Úvod Výrobcovia Xiaomi Máš doma slabý Wi-Fi signál? Toto Xiaomi zariadenie za 10 € to...

Máš doma slabý Wi-Fi signál? Toto Xiaomi zariadenie za 10 € to vyrieši!

8
xiaomi

Hlavne vo väčších obydliach často jeden WiFi router nestačí. Signál vo vzdialenejších miestnostiach môže byť a väčšinou aj je slabší, čo má samozrejme vplyv na kvalitu internetového pripojenia.

Pomalé sťahovanie alebo načítavanie obsahu si neželá nikto. Slabý WiFi signál sa dá vyriešiť niekoľkými spôsobmi. Hlavný router môžete presunúť do centrálnej časti domácnosti, odkiaľ bude signál smerovať do všetkých kútov rovnomernejšie.

Zakúpiť si môžete tiež výkonnejší router vyššej triedy, čo nemusí byť lacné. Skvelý kompromis ale zastúpi zosilňovač, ktorý jednoducho zapojíte do vzdialenejších častí vášho domu alebo bytu a spojíte ho s pôvodným zdrojom signálu, ktorým je váš router.

zosilnovac

Zosilňovač Xiaomi Pro

Cena: 10,83 €

Dobrý pomer medzi kvalitou a cenou už klasicky vystihuje Xiaomi. Vo svojom portfóliu má rôzne IT príslušenstvo, napr. malý a veľmi lacný zosilňovač veľkosti USB kľúča. Nájde sa však aj výkonnejšie riešenie, ktoré je stále veľmi dostupné.

Xiaomi Pro 300M 2.4G je WiFi zosilňovač s rozmermi 69 x 69 x 35 mm, z ktorého trčia dve veľké antény (300 Mbps). Tento zosilňovač akceptuje akýkoľvek router, nielen značkový Xiaomi Mi Router.

xiaomi pro

Pokrytie WiFi signálom zosilňovač v domácnosti citeľné rozšíri a podporuje pripojenie až 64 zariadení. Bez potrebnej bezdrôtovej konektivity tak nezostane žiadne z vašich múdrych zariadení. O zosilňovač Xiaomi Pro sa netreba starať. Aktualizácie prebiehajú automaticky a nepotrebuje žiadnu zložitú konfiguráciu.

V praxi ho len stačí zapojiť do zásuvky, pripojiť k WiFi a hotovo. Tzv. plug-and-play riešenie je pohodlné. Nebolo by to Xiaomi, keby k svojmu produktu nemalo aplikáciu. Cez apku Mi WiFi budete mať nad zosilňovačom kontrolu a skúsenejší užívatelia ocenia niekoľko sieťových nastavení.

Na eBay sme tento zosilňovač našli za 10,83 €, čo je rozhodne priaznivá cenovka.