Úvod Výrobcovia Samsung Samsung ponúka zľavu 10 % na svoje zariadenia: Tu sú všetky detaily!

Samsung ponúka zľavu 10 % na svoje zariadenia: Tu sú všetky detaily!

1

Rad produktov značky Galaxy juhokórejského výrobcu Samsung oslavuje okrúhlych 10 rokov existencie. Pri tejto príležitosti môžu potencionálni zákazníci využiť zľavu 10 %, ktorú nájdu v oficiálnom e-shope samsung.sk.

Každý, kto si od 26. augusta do 1. septembra 2019 zakúpi jeden z vybraných produktov Galaxy, získa špeciálnu zľavu vo výške 10 %. Tá sa automaticky pripíše priamo do nákupného košíka, informuje výrobca v tlačovej správe.

V e-shope Samsung sa nachádza množstvo produktov, pre ktoré sa dá zľava využiť. Neplatí však pre všetky. Uvedenú zľavu si nemôžu uplatniť záujemcovia o najnovšie zariadenia Samsung Galaxy Note 10 a Note10+, Galaxy Tab S6Galaxy Watch Active2.

Platí ale pre Samsung Galaxy S10 ako aj iné smartfóny (napr. Galaxy A), športové náramky, skôr predstavené inteligentné hodinky a dokonca aj pre slúchadlá prevzatej značky AKG.

Oficiálny e-shop Samsung je ideálnym, bezpečným a spoľahlivým miestom, kde si môžete zaobstarať zariadenie z dielne tohto výrobcu. Nezabudnite však vybraný produkt porovnať s ponukami iných predajcov spotrebnej elektroniky. Konečná cena môže byť nižšia.

Napríklad, hodinky Galaxy Watch s priemerom 42 mm ponúka Samsung za 309 EUR, teda za maloobchodnú odporúčanú cenu, ktorá bola známa po ich oficiálnom predstavení. Po 10 % zľave hodinky stoja 278,10 EUR.

Datart ich však predáva za 274,90 EUR, rovnakú cenu má aj HEJ.sk, v TPD zase nájdete cenu 269 EUR. Ide predajné miesta, ktoré na svojich stránkach odporúča aj Samsung. U iných predajcov elektroniky môžete nájsť ešte nižšie ceny.

Pomôcť môže aj známy porovnávač cien.