Úvod Zariadenia Tento robotický vysávač nemá chybu: Má všetky moderné funkcie, stojí prekvapivo málo!

Tento robotický vysávač nemá chybu: Má všetky moderné funkcie, stojí prekvapivo málo!

(Sponzorovaný článok) Robotické vysávače sa za posledných pár rokov výrazne zlepšili. Dôkazom je aj novinka od spoločnosti 360.

2

Výrobca 360, aj keď sa tak na prvý pohľad môže zdať, nie je v kategórii robotických vysávačov žiadnym nováčikom. Z rúk inžinierov pracujúcich pre túto spoločnosť už vzišlo niekoľko kvalitných robotických modelov, pričom ten najnovší je zároveň ten najzaujímavejší.

Reč je pochopiteľne o modeli 360 S7, ktorý kombinuje všetky podarené aspekty predchádzajúcich modelov do jedného vysávaču snažiaceho sa získať si srdcia Slovákov. Ako už býva zvykom, uvádzacia akcia prvým záujemcom ponúka výraznú zľavu, ktorú zastrešuje overený obchod GearBest. Okrem zľavy dokonca získate aj hodnotný darček úplne zadarmo. Treba sa však poponáhľať.

Robotický vysávač 360 S7

Cena: 375,56 € | Darček: 360 ORACLEEN T1 v hodnote 33,63 € | Kupón: GB-360S7

Poďme sa teda pozrieť na to, čo všetko novinka od 360 ponúka. 360 S7 zvláda okrem vysávania aj zmývanie podlahy, čo sa pri drahších modeloch stalo akýmsi základom. Na jeho „palube“ nájdeme niekoľko dôležitých technológií ako napríklad pokročilý LDS Lider a algoritmus SLAM, vďaka čomu sa vie vysávač dokonale orientovať v priestore.

Umelá inteligencia sa zas stará o to, aby vysávač na rôznych povrchoch použil správny sací výkon, ktorý mimochodom dosahuje až 2 000 Pa. Hlukom však vysávač neprekoná hranicu 65 dB. Celková plocha, ktorú vysávač dokáže pobehať na jedno nabitie dosahuje až 100 metrov štvorcových. Samozrejmosťou je aj automatický návrat do doku.

Poďme sa teda pozrieť na to, za koľko takýto šikovný vysávač môžete získať. Jeho odporúčaná maloobchodná cena je 430 €, čo rozhodne nie je málo. Obchod GearBest ho však vďaka kupónu GB-360S7 ponúka len za 375,56 €. Aby toho nebolo málo, k vysávaču vám pribalí aj elektrickú kefku ORACLEEN T1 v hodnote 33,63 €.

Treba sa však poponáhľať. Kupón platí len pre prvých 200 zákazníkov, darček v podobe elektrickej zubnej kefky zas získa len prvých 100 zákazníkov.