Úvod Zariadenia QCY T3: Bezdrôtové a dotykové slúchadlá za 26 €? Táto novinka ťa uchváti

QCY T3: Bezdrôtové a dotykové slúchadlá za 26 €? Táto novinka ťa uchváti

(Sponzorovaný článok) Bezdrôtové slúchadlá sú kvôli ústupu 3,5 mm výstupu pre slúchadlá čoraz populárnejšie. Aj pri nich sa však dá ušetriť.

1

Bezdrôtové slúchadlá sú s miznúcim 3,5 mm výstupom pre slúchadlá z populárnych smartfónov čoraz obľúbenejšie. Používajú sa príjemnejšie a sú čoraz kvalitnejšie. Platí to aj pri spoločnostiach, ktoré svoje výrobky predávajú za ľudové ceny. Jednou z nich je aj QCY.

QCY T3

Cena: 26 €

Bezdrôtové slúchadlá sú skvelým doplnkom do výbavy nejedného technologicky pozitívneho človeka. Hodia sa do posilňovne, na behanie či na bežné nosenie bez otravných káblov. Niektoré modely však cenou zachádzajú príliš vysoko, čo sa mnohým nepáči. Spoločnosť QCY sa to snaží napraviť absolútnou novinkou na trhu, modelom QCY T3.

QCY T3
QCY T3

Za 26 € môžete získať slúchadlá s Bluetooth 5.0, rušením okolitého hluku, IPX5 odolnosťou a až 25 hodinovou výdržou. Samotné slúchadlá ponúkajú 5-hodinovú výdrž, zvyšnú energiu dodáva puzdro, v ktorom sa príslušenstvo predáva. To znamená, že po vybití slúchadiel vám šikovné puzdro ponúka ešte 4 ďalšie nabitia.

QCY T3
QCY T3

Čo sa reprodukcie hudby týka, o tú sa postarajú 6 mm bio-diafrámové meniče či podpora AAC a SBC. Zaujímavou novinkou je aj dotykové ovládanie. Potiahnutím po slúchadle smerom hore sa zvyšuje hlasitosť, potiahnutím dole sa hlasitosť znižuje, podržaním ľavého slúchadla na 2 sekundy sa vrátite o jednu skladbu dozadu a podržaním pravého slúchadla na 2 sekundy zas aktuálnu skladbu preskočíte.

Toto všetko pritom nezískate za 100 €, 80 € a dokonca ani 50 €. Stačiť vám bude presne 26,89 €, čo je najnižšia cena, akú sa nám podarilo nájsť. Slúchadlá môžete kúpiť priamo na eBayi. Ak budete platiť cez PayPal, celý váš nákup bude spadať pod záruku PayPalu. V prípade akýchkoľvek problémov vám PayPal na účet vráti plnú čiastku.

Tento článok vznikol v spolupráci s obchodom na eBay.