Úvod Výrobcovia Huawei Huawei InFocus Awards 2019 sa blíži ku koncu. Súťaží aj 3000 Slovákov

Huawei InFocus Awards 2019 sa blíži ku koncu. Súťaží aj 3000 Slovákov

Ešte stále sa môžete zapojiť.

0

Spoločnosť Huawei spustila začiatkom júla foto súťaž InFocus Awards 2019, do ktorej sa mohli prihlásiť všetci používateľa smartfónov Huawei a premeniť tak svoje unikátne zábery na hodnotné ceny. 

Huawei InFocus Awards 2019 sa pomaly blíži do finálne. Dnešným dňom, t.j. 19. augustom končí hlasovanie verejnosti a do 29. augusta bude prebiehať záverečné hodnotenie. Vyhlásenie víťazov nastane 8. septembra.

Nadšenci mobilnej fotografie mohli súťažiť v šiestich kategóriách zameraných na posúvanie hraníc vizuálnych zážitkov. Spoločnosť Huawei nás informovala, že sa do súťaže zapojilo približne 3000 Slovákov.

Účasť autorov zo Slovenska je pôsobivá, no dostať sa do finálne bude nesmierne náročné. Súťaž prebieha v stredoeurópskom regióne a konkurencia je veľká. PR manažérka Huawei Slovensko Ela Dekánková uviedla, že najväčšiu pravdepodobnosť výhry majú autori, ktorí svoje fotografie zaslali do súťažnej kategórie Storyboard.

operacny system
Huawei Mate 20 Pro

Ide o náročnejší formát, ktorý si vyžaduje súbor 9 fotiek. Zo Slovenska je v tejto kategórii prihlásených len 13 diel. Prihlasovanie fotografií do súťaže je už uzavreté, teraz si len musíme počkať na vyhodnotenie. Všetkým autorom zo Slovenska držíme palce. Pár snímok slovenských autorov, ktorí sa do súťaže prihlásili, si môžete pozrieť nižšie.

Ceny

Víťaz hlavnej ceny získa notebook Huawei MateBook 13, inteligentné hodinky Watch GT a finančnú odmenu 10 000 EUR. Ďalej získa e-poukaz v hodnote 250 USD na portáli Trip Advisor.

Víťazný záber bude uverejnený na hlavnej domovskej stránke portálu Trip Advisor v období jedného týždňa v krajinách: Švédsko, Poľsko, Dánsko, Rakúsko, Nórsko, Fínsko, Česká republika, Grécko, Maďarsko, Izrael, Srbsko, Slovensko a Turecko.

10 fotiek Slovákov

huawei
Autor: Alexandra, kategória Storyboard
infocus awards
Autor Ivan Blinka, kategória Going the Distance
infocus awards 2019
Autor Jakub Dubnička, kategória Going the Distance
infocus awards 2019
Autor: Jana Solanská, kategória Hello, Life!
infocus awards 2019
Autor: Marek Vaco, kategória Emotion Tag
infocus awards 2019
Autor: Marek Vaco, Going the Distance
infocus awards 2019
Autor: Marec Vaco, kategória Hello, Life!
infocus awards 2018
Autor: Matúš Orkutý, kategória Going the Distance
infocus awards 2019
Autor: Ondrej Čižmár, kategória Emotion Tag
Autor: Alexander Földváry, kategória Faces