Úvod Výrobcovia OnePlus FOTO Takto bude vyzerať OnePlus 7T: Má 3 foťáky v tvare kruhu

FOTO Takto bude vyzerať OnePlus 7T: Má 3 foťáky v tvare kruhu

0

OnePlus 7T ako vylepšená verzia aktuálneho modelu OnePlus 7 bude podľa nedávnych informácií predstavená v polovici októbra. Premiéra na indickom trhu má nastať dokonca ešte skôr – 26. septembra.

Zatiaľ nie je jasné, či populárny čínsky výrobca predstaví iba jeden typ zriadenia – OnePlus 7T, alebo prihodí aj Pro verziu po vzore posledných generácií. Podrobná špecifikácia nového smartfónu na verejnosť zatiaľ neunikla.

Unikol ale dizajn. Zverejnil ho známy informátor Steve H.McFly z OnLeaks, ktorý tak aj v tomto prípade učinil v spolupráci s webom pricebaba.com.

OnePlus 7T bude z prednej strany vyzerať rovnako ako OnePlus 7. Veľkú AMOLED obrazovku narušia len štíhle okraje a malý zárez v hornej časti, ktorý svojím tvarom pripomína kvapku vody.

OnePlus 7T
Foto: pricebaba.com

Nová však bude zadná strana. Prekvapením je veľký segment v tvare kruhu, v ktorom budú sídliť rovno tri snímače obrazu. Tento dizajn sa do týchto chvíľ prezentoval hlavne v spojení s očakávanou vlajkovou loďou Mate 30 Pro. Segment s fotoaparátmi bude len mierne vyčnievať nad konštrukciu.

Schopnosti a vlastnosti fotoaparátov sú stále záhadou. Ak by sme mali hádať, hlavný 48 Mpx snímač obrazu bude doplnený 16 Mpx širokouhlou kamerou a ďalším snímačom s optickým priblížením. Pod kapotou by sme najradšej videli Snapdragon 855+.

OnePlus 7T
Foto: pricebaba.com

Fanúšikov limitovaných edícií poteší správa o existencii špeciálnej verzie McLaren OnePlus 7T, ktorá bude tento rok niesť doplnkové označenie Senna. Vlani výrobca predstavil OnePlus 6T McLaren Edition, ktorý mal viac operačnej pamäte, rýchlejšie nabíjanie, špeciálne tematické balenie ako aj dizajn s čierno-oranžovou povrchovou úpravou.

[irp posts=“88346″ ]

Niečo podobné sa tento rok zopakuje. OnePlus 7T a poprípade OnePlus 7T Pro môže osloviť záujemcov, ktorí vlastnia napr. minuloročné generácie smartfónov OnePlus. Pre vlastníkov OnePlus 7 a 7 Pro by bola investícia do novšieho radu asi zbytočná.