Úvod Huawei Huawei Mate 30 Pro Foto: Je toto Huawei Mate 30 Pro? Má zakrivený displej a zvláštny...

Foto: Je toto Huawei Mate 30 Pro? Má zakrivený displej a zvláštny foťák

2

Od predstavenia Huawei Mate 30 Pro nás podľa posledných informácií delí približne 1 mesiac. Predstavenie novinky sa má tento rok posunúť z októbra na 19. septembra. S blížiacim sa dátumom predstavenia pribúdajú aj rôzne uniknuté obrázky či fotky. Inak tomu nie je ani teraz.

Na internete sa objavila fotografia zariadenia pripomínajúceho Huawei Mate 30 v puzdre navrhnutom tak, aby zahalilo jeho zaujímavý dizajn. Huawei Mate 30/30 Pro má disponovať zadnými fotoaparátmi v kruhu a ďalšími senzormi uloženými vertikálne.

Priamy pohľad na fotoaparáty nám tak záber síce neposkytol, no všimli sme si jednu zaujímavosť. Vyzerá to tak, akoby Mate 30 Pro disponoval vysokým bleskom (možno xenónovým?). Takýto typ blesku sa v novších smartfónoch neobjavil dlhšiu dobu, keďže potrebuje viac miesta, no je možné, že technikom z Huawei sa tento problém podarilo vyriešiť.

Mate 30 Pro, si to ty?

Potvrdzuje sa aj prítomnosť širšieho výrezu v displeji, ktorý je okrem iného po krajoch zaoblený. Huawei túto technológiu nazýva „vodopádový“ displej. Bohužiaľ, Mate 30 Pro pravdepodobne neponúkne 3,5 mm výstup pre slúchadlá.

O Huawei Mate 30 Pro zisťujeme ďalšie informácie. Ak sa vám telefón páči, nezabudnite sa vrátiť.