Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi sa nenechá zahanbiť: Nový BlackShark 2 bude monštrum!

Xiaomi sa nenechá zahanbiť: Nový BlackShark 2 bude monštrum!

0

Len krátko po tom, čo nám spoločnosť ASUS ukázala ROG Phone 2, sme sa dočkali jemného odhalenia konštrukcie avizovaného konkurenta od Xiaomi. Nový herný smartfón Black Shark 2 Pro by mal pripomínať predchodcu, dostane však čipset s výkonnejším grafickým procesorom.

Naznačuje to čierno zelená silueta zatiaľ oficiálne neznámeho mobilného zariadenia, ktorá momentálne koluje čínskou sociálnou sieťou Weibo. Všetko však nasvedčuje tomu, že sa pozeráme na zadnú časť očakávanej novinky, kde sú umiestnené dva vertikálne LED pásiky. Nič viac v tejto chvíli nevieme.

Silueta konštrukcie Black Shark 2 Pro

Podobne ako ROG Phone 2, aj Black Shark 2 Pro by mal poháňať nedávno predstavený čipset Snapdragon 855 Plus s výkonnejšou grafikou. Dostupné čísla hovoria o 15-percentom skoku k lepšiemu. Teraz si musíme už iba počkať na prvé odborné testy, kde si na túto hardvérovú inováciu bez akýchkoľvek pochýb posvietia.

Rovnako možno očakávať prítomnosť až 12 GB operačnej pamäte RAM. To isté ale už dnes ponúka Black Shark 2 so starším high-end čipsetom Snapdragon 855.

Oficiálne predstavenie Black Shark 2 Pro sa uskutoční koncom mesiaca. Tlačové podujatie je naplánované na 30. júl a prebehne na území Číny.