Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi Mi A3 so 48 Mpx foťákom je tu: Obľúbenec Slovákov stojí...

Xiaomi Mi A3 so 48 Mpx foťákom je tu: Obľúbenec Slovákov stojí o desiatky eur menej

(Sponzorovaný článok) Xiaomi Mi A3 je fantastické zariadenie s čistým Androidom a 48 Mpx foťákom.

4

Xiaomi len pred dvoma týždňami predstavil svoju absolútnu novinku – model Xiaomi Mi A3 a jeho cena už stihla spadnúť o pár desiatok eur. Ak hľadáte telefón s perfektným pomerom ceny a výkonu, ktorý zároveň ponúka čistý Android, majte sa na pozore. Toto by vám nemalo ujsť.

Xiaomi Mi A3 (4/64 GB)

Cena: 215,75 € | Doručenie: Zadarmo

Xiaomi Mi A3 ponúka čistý Android bez nadstavby MIUI, ktorou sa vyznačujú takmer všetky telefóny spoločnosti. Má to výhodu – systém bude bežať svižnejšie a postarané bude aj o pravidelné aktualizácie. Počíta sa s tým, že na Mi A3 časom príde nielen Android 10 Q, ale aj Android 11 R.

xiaomi mi A3

Zariadenie disponuje 6,1-palcovým displejom s rozlíšením 1 560 x 720 pixelov s malým výrezom v tvare kvapky. O výkon sa stará 11 nm čipset Snapdragon 665, ktorému pomáhajú 4 GB operačnej pamäte RAM64 GB úložisko.

Spoľahnúť sa môžete aj na 3 fotoaparáty, z ktorých jeden disponuje až 48 Mpx rozlíšením a svetelnosťou f/1.8, druhý 8 Mpx rozlíšením a zorným uhlom až 118 stupňov a tretí 2 Mpx rozlíšením. Práve tretí je určený pre rozostrenie pozadia. Čo sa selfie foťáku týka, tam sa môžete spoľahnúť na 32 Mpx jednotku so svetelnosťou f/2.0 a podporou HDR.

xiaomi
Foto: mi.com

Xiaomi Mi A3 disponuje 4 030 mAh batériou s 18 W rýchlonabíjaním. Batéria by mala byť schopná telefón poháňať 2 dni pri šetrnejšom používaní alebo 1 celý a poriadne náročný deň.

Jedinou chybou Mi A3 je chýbajúci NFC čip. Čo mu však nechýba je 3,5 mm výstup pre slúchadlá, IR senzor pre ovládanie domácej elektroniky, Bluetooth 5.0, dvojpásmové WiFi či hybridný dual SIM slot.

mi a3
Foto: mi.com

Novinka z dielne Xiaomi sa dá kúpiť už dnes. Momentálne stojí len 215 €, pričom doručenie je zadarmo. Stačí si zvoliť Duty Free Shipping a obchod, v tomto prípade CAFAGO, sa postará aj o vyplatenie DPH. Telefón bude u vás do 10 – 15 dní.

Tento článok vznikol vďaka spolupráci s obchodom CAFAGO.