Úvod Výrobcovia Xiaomi Výkon Xiaomi Black Shark 2 Pro rozniesol konkurenciu na kopytách!

Výkon Xiaomi Black Shark 2 Pro rozniesol konkurenciu na kopytách!

0
Xiaomi Black Shark
Xiaomi Black Shark

Koncom mesiaca spoznáme vylepšenú verziu herného smartfónu z dielne Xiaomi. Nový Black Shark 2 Pro ponúkne mierne vynovený dizajn, nové príslušenstvo a aj poriadne vysoký výkon. Naznačuje to výsledok z benchmark aplikácie AnTuTu, kde získal bezkonkurenčný počet bodov.

Avizovanej mobilnej novinke sa podarilo nadobudnúť takmer 406 000 bodov, čo je až o 30 000 viac ako v prípade modelu Black Shark 2 z marca tohto roka. OnePlus 7 Pro má na konte 371 000 bodov, vďaka čomu mu v rebríčku patrí druhé miesto. Xiaomi Mi 9 stojí na treťom, pretože mu prislúcha necelých 370 000 bodov.

Xiaomi Black Shark 2 Pro

Aktuálna podoba rebríčka AnTuTu je však stále bez Black Shark 2 Pro. Smartfón ešte nebol oficiálne predstavený, takže tam ani nesmie figurovať. Veci budú iné až 30. júla, kedy ho konečne spoznáme.

Snapdragon 855 Plus aj 12 GB RAM

Výsledok z populárnej benchmark aplikácie nám zároveň potvrdil i očakávanú hardvérovú výbavu. Potenciálni zákazníci sa môžu tešiť ako na 12 GB operačnú pamäť RAM, tak aj na nový Android 9 Pie či vylepšený čipset Snapdragon 855, ktorému pribudlo v názve slovíčko Plus.

Práve vďaka nemu dosiahol smartfón také skóre, aké dosiahol. Výkonnejší grafický procesor Adreno 640 v útrobách je teda skutočne cítiť.