Úvod Výrobcovia Xiaomi TIP: 20 000 mAh Xiaomi Redmi powerbanka s rýchlym nabíjaním za 27 € je...

TIP: 20 000 mAh Xiaomi Redmi powerbanka s rýchlym nabíjaním za 27 € je tu!

Sponzorovaný článok.

2

Xiaomi je spoločnosť, ktorá je už dlho známa tým, že ľuďom ponúka cenovo dostupné zariadenia, ktoré sú zároveň kvalitné. Dcérska spoločnosť, Redmi, ponúka ešte lacnejšie zariadenia, ktoré si obľúbili aj mnohí Slováci. Medzi ich novinku patrí aj Redmi powerbanka s kapacitou 20 000 mAh a rýchlonabíjaním.

Objemná powerbanka ponúka nabíjanie cez microUSB alebo USB C kábel a stojí len 26,99 €. K dispozícii budete mať dva veľké USB A porty, ktoré podporujú rýchlonabíjanie (18 W). Rovnako, ako dokáže rýchlo nabíjať iné zariadenia, sa dokáže rýchlo nabíjať aj ona sama. Postačí vám 18 W rýchlonabíjačka, ktorá by ju mala doplniť do pár hodín.

Dostupná je aj lacnejšia verzia s nižšou, 10 000 mAh, kapacitou, ktorá taktiež ponúka rovnaké USB A porty a zároveň sa dá nabiť cez microUSB a USB C port.

Na rozdiel od svojho väčšieho súrodenca disponuje len 10 W nabíjaním. Jej cena sa pohybuje na úrovni 16,99 €, pričom k dispozícii je už teraz v obchode eBay.

Tak, ako býva pri Xiaomi zvykom, obe powerbanky majú niekoľko vrstiev zabezpečenia, ktoré chránia nielen samotnú powerbanku, ale aj zariadenia, ktoré sú k nej pripojené.