Úvod Novinky Sú odolné a extrémne lacné: Tieto hodinky od Xiaomi sa predávajú ako...

Sú odolné a extrémne lacné: Tieto hodinky od Xiaomi sa predávajú ako teplé rožky!

Tlačová správa.

12

18Inteligentné hodinky a náramky od Xiaomi poznáte azda všetci. Patria, koniec koncov, medzi jedny z najpredávanejších na svete.

Záber Xiaomi je však podstatne širší. Čínsky výrobca dokonca vyrába aj hodinky, ktoré síce inteligentné nie sú, no za to vynikajú v iných vlastnostiach. Dnes tu pre vás jeden taký tip máme.

Xiaomi TwentySeventeen

Cena: 16,53 € | Doprava: Zadarmo

Hodinky Xiaomi TwentySeventeen skutočne nedisponujú inteligentnými funkciami. Hodinky zvládnu ukázať duálny čas (digitál + pomocou ručičiek), zobrazenie dátumu alebo týždňov, majú stopky, základný budík a nočné podsvietenie.

Odolné do 50 metrov

Xiaomi tvrdí, že hodinky sú odolné voči vode až do 50 metrov, čo sa môže hodiť pre letné dovolenky či nečakanú letnú búrku. Zvyšok konštrukcie tvorí plastový remienok. Hodinky poháňa malá hodinková batéria CR2032, ktorá hodinky zvládne poháňať minimálne rok.

Xiaomi Twentyseventeen
Xiaomi Twentyseventeen

Teraz sa však dostávame k tomu najlepšiemu – cene. Xiaomi TwentySeventeen sme na eBayi objavili za akčnú cenu 16,53 €, čo je skutočne „ako zadarmo“. Okrem toho, doprava na Slovensko je zadarmobez akýchkoľvek ďalších poplatkov. Ak sa vám páči Xiaomi a chceli by ste mať doma od nich aj tieto hodinky, objednávajte, keďže cena môže ísť kedykoľvek opäť hore.

Tento článok vznikol v spolupráci s eBay.