Úvod Výrobcovia Sony Sony Xperia 20 má byť predstavená koncom tohto roka. Ponúkne aj Snapdragon...

Sony Xperia 20 má byť predstavená koncom tohto roka. Ponúkne aj Snapdragon 710

0
©The Economic Times

Xperia 10 od spoločnosti Sony sa na trhu ešte ani len poriadne neohriala a už tu máme novinky ohľadom proporcií jej nástupcu, Xperia 20. Na zistenia poukázal server Gizmochina.

Ponúkne tradičný dizajn

Sony Xperia 20 má disponovať 6″ FHD+ displejom s pomerom strán 21 : 9. Dostupné rendery potvrdzujú, že dizajn bude podobný predchodcovi, čiže príde bez kontroverzného výrezu. Namiesto neho si budete však musieť zvyknúť na pomerne hrubé rámiky.

Sumahoinfo

Dve verzie

Nový model ponúkne aj značne vyšší výkon, za ktorý vďačí najmä procesoru Snapdragon 710. Doraziť má hneď v dvoch verziách, pričom prvá bude vybavená 4 GB RAM a 64 GB úložiskom, zatiaľ čo druhá ponúkne 6 GB RAM a 128 GB úložisko.

Podľa Sumahoinfo bude Xperia 20 disponovať dvomi 12 Mpx zadnými fotoaparátmi. Zatiaľ však nevieme, akého typu bude sekundárny fotoaparát. Čo sa týka prednej strany, v oblasti selfie fotoaparátu sa taktiež neočakávajú žiadne väčšie zmeny.

Telefón bude merať 158 mm na dĺžku, 69 mm na šírku a bude hrubý 8,1 mm. Veríme, že jeho pomerne rozsiahle telo bude obsahovať väčšiu batériu, než ktorú nájdeme vo vnútri Xperia 10. Batéria staršieho modelu má kapacitu len 2870 mAh, čo je nižší štandard.

Podrobné informácie ohľadom ceny sú však zatiaľ neznáme.