Úvod Výrobcovia Samsung Takto bude vyzerať Samsung Galaxy Note 10+! Svetlo sveta uzreli prvé zábery

Takto bude vyzerať Samsung Galaxy Note 10+! Svetlo sveta uzreli prvé zábery

0
Samsung Galaxy Note 10+
Galaxy Note 10+ (via TechTalkTV / twitter.com)

Po špecifikáciách a renderoch sme sa dočkali aj prvých fotografií. Očakávaný Galaxy Note 10+ predvádza svoje krivky na čerstvých záberoch, kde je príležitosť vidieť prednú i zadnú stranu vynovenej konštrukcie.

Aké medzigeneračné zmeny nás teda tento rok čakajú? V prvom rade treba podotknúť, že podoba novinky, aká kolovala internetom počas posledných týždňov, nebola príliš ďaleko od reality.

Selfie fotoaparát v displeji predsa len presunuli do stredu. Ak však niekto očakáva, že bude dvojitý ako pri Galaxy S10+, tak zrejme zostane sklamaný. Na uniknutých záberoch od YouTubera TechTalkTV totiž figuruje obyčajné prevedenie s jedným snímačom a jednou optikou.

Zadná strana Galaxy Note 10+ zase ukrýva premiestnený hlavný fotoaparát, ktorý už nie je horizontálny, ale vertikálny. Preto sa po novom nachádza v ľavom hornom rohu, kvôli čomu pripomína konkurenčné smartfóny P20 a P30 z dielne spoločnosti Huawei.

Čo sa týka rámiku okolo zobrazovacieho panelu, tak ten aj tento rok opäť trošku schudol. Všimneme si to predovšetkým v hornej časti displeja, kde je konštrukčný rozdiel v porovnaní s minuloročnou generáciou asi najviditeľnejší.

Samsung Galaxy Note 10+ spoznáme podľa dostupných informácií 7. augusta, čiže už o pár týždňov. Svetlo sveta by navyše mala uzrieť i skladacia verzia s až 8-palcovou uhlopriečkou.