Úvod Výrobcovia Samsung Generálny riaditeľ Samsungu o Galaxy Fold: Práve testujeme viac ako 2 tisíc...

Generálny riaditeľ Samsungu o Galaxy Fold: Práve testujeme viac ako 2 tisíc prototypov

2

Samsung Galaxy Fold bol produktom Juhokórejského giganta, ktorý mal pojem „smartfón“ posunúť na úplne inú úroveň. Nanešťastie pre Samsung, Fold bol len jedným veľkým sklamaním.

Napriek konečnému neúspechu bol však Samsung prvým výrobcom, ktorému sa podarilo prísť na trh so skladacím smartfónom. Ako ale sám DJ Koh, generálny riaditeľ spoločnosti, povedal, jeho vydanie bolo príliš uponáhľané. Po pár dňoch bol Galaxy Fold kompletne stiahnutý z trhu so sľubom, že sa neskôr určite vráti, avšak už bez fatálnej chyby.

A práve ten sľubovaný deň sa zrejme voľným tempom blíži. Koh totiž oznámil, že spoločnosť je akurát v procese testovania približne 2 tisíc prototypov Galaxy Fold, čo je skutočne skvelá správa. Ohľadom približného dátumu, kedy by sa mal konať jeho mnohými očakávaný návrat, sa však nezmienil.

Je tu však pravdepodobnosť, že Samsung si oficiálny dátum vydania Galaxy Fold len šetrí na správny okamih. V septembri tohto roku vychádza Mate X, ktorý vznikol v dielni iného giganta a taktiež aj silného konkurenta Samsungu, Huawei. Je možné, že by si Samsung šetril vydanie svojho skladacieho smartfónu práve na jeseň? To už ukáže len čas alebo „prípadný únik informácií“.

Fold nebol pripravený

Ako sme už spomenuli vyššie, vydanie Galaxy Fold bolo uponáhľané, čo uznal aj samotný generálny riaditeľ Juhokórejského giganta. „Priznávam, že mi pri Galaxy Fold niečo uniklo. Práve teraz však pilne pracujeme na tom, aby sme chybu napravili,“ prehlásil Koh.