Úvod Výrobcovia Samsung Samsung Galaxy A80 na Slovensku: Zaujme hlavne otočný foťák s neprekonateľnou kvalitou...

Samsung Galaxy A80 na Slovensku: Zaujme hlavne otočný foťák s neprekonateľnou kvalitou selfie

0

Spoločnosť Samsung Electronics oznamuje uvedenie nového smartfónu Galaxy A80, ktorý je od júla k dispozícii v internetových a kamenných obchodoch na vybraných trhoch. Smartfón Galaxy A80, ktorý bol vytvorený pre éru života v priamom prenose, ponúka zmysluplné inovácie na zabezpečenej platforme: prvý otočný fotoaparát s tromi objektívmi a podmanivý displej New Infinity. Nový smartfón Galaxy A80 bude na Slovensku dostupný za odporúčanú maloobchodnú cenu 649 Eur v čiernej farbe (Phantom Black) a vo verzii Dual SIM.

„Smartfón Galaxy A80 je stvorený pre éru života v priamom prenose – t.j. pre svet, v ktorom digitálni nomádi v jedinom okamihu robia záznamy, zdieľajú ich a spájajú sa s ostatnými,“ uviedol DJ Koh, prezident a generálny riaditeľ divízie IT & Mobile Communications spoločnosti Samsung Electronics. „Najnovšie inovácie, ktoré sa týkajú fotoaparátu, dizajnu a výkonu Galaxy A80, prinášajú nový mobilný zážitok, ktorý zodpovedá potrebám súčasnej generácie, ktorá je neustále online a vždy v strehu.“

galaxy a80
Foto: Lukáš Zachar

Samsung Galaxy A80: Špecifikácia

  • Displej: 6,7“ Super AMOLED, New Infinity, FHD+ (2 340 x 1 080)
  • Čipset: Snapdragon 7150, 8-jadrový (2x 2.2 GHz, 6x 1.8 GHz)
  • Pamäť: 8 GB RAM a 128 GB úložisko bez možnosti rozšírenia
  • Fotoaparáty: 48 Mpx (f/2.0) hlavný, 8 Mpx ultraširokouhlý (123 stupňov), 3D Depth, otočný fotoaparát
  • Batéria: 3 700 mAh, 25 W rýchlonabíjanie
  • Operačný systém: Android 9 Pie
  • Rozmery: 165,2 x 76,5 x 9,3 mm
  • Dizajn: Sklo + hliníková konštrukcia, čierne prevedenie
  • Cena: 649 €
  • Dostupnosť: júl

Podeľte sa o svoje zážitky v priamom prenose

Smartfón Galaxy A80 je ako prvý prístroj radu Galaxy vybavený revolučným otočným fotoaparátom s tromi objektívmi, ktoré sú rovnako kvalitné vpredu aj vzadu, takže nebudete musieť nikdy robiť ústupky, pokiaľ ide o kvalitu videí a fotografií. Otočný fotoaparát s tromi objektívmi vám taktiež umožňuje nepretržité nahrávanie bez ohľadu na to, či používate predný alebo zadný objektív, takže si svoje spomienky môžete uložiť do jedného videa.

Nezáleží na tom, či ste si počas dňa vyrazili na horskú túru alebo si vychutnávate rýchle občerstvenie na nočnom trhu, Galaxy A80 vám pomocou hlavného fotoaparátu s rozlíšením 48 Mpx umožní robiť jasné a ostré fotografie, či už je deň alebo noc. Vďaka ultraširokouhlému objektívu so zorným uhlom 123 stupňov máte úplnú istotu, že jednoducho urobíte fotografiu alebo video a budete môcť v priamom prenose zdieľať všetko, čo uvidíte.

Fotoaparát 3D Depth umožňuje zachytiť fotografované objekty s väčšou hĺbkou a s využitím režimu videa so živým zaostrením môžete natáčať vo filmovej kvalite videoklipy svojich obľúbených okamihov. Režim superstabilizácie obrazu navyše redukuje otrasy a umožňuje vytvárať akčné videá v profesionálnej kvalite.

Samsung Galaxy A80 s výsuvným a otočným fotoaparátom

Ponorte sa do sveta multimediálnych zážitkov vo filmovej kvalite

Galaxy A80 je ako prvý smartfón značky Samsung vybavený novým displejom Infinity. Tento priestranný 6,7-palcový Super AMOLED displej s rozlíšením FHD+ siaha od okraja k okraju. Nový Infinity Display s pomerom strán 20:9 vám umožní plne sa ponoriť do svojho obľúbeného multimediálneho obsahu. Svoj audiovizuálny zážitok môžete posunúť ešte o krok ďalej, pokiaľ pri používaní slúchadiel alebo Bluetooth reproduktorov aktivujete funkciu Dolby Atmos.

Zostaňte v spojení pohodlne a bezpečne

Podobne ako ďalšie prístroje radu Galaxy ponúka aj Galaxy A80 bezpečnostnú platformu Samsung Knox, ktorá spĺňa požiadavky obranného priemyslu a poskytuje komplexnú ochranu siahajúcu od čipu až po softvér. Samsung Pass vám navyše umožní bezpečne a pohodlne pristupovať k aplikáciám a internetovým stránkam prostredníctvom snímača odtlačkov prstov.

Galaxy A80 je vybavený funkciou inteligentnej optimalizácie výkonu, takže od svojho smartfónu môžete očakávať, že bude pracovať výkonnejšie, rýchlejšie a dlhšie, kedykoľvek ho budete potrebovať. Softvér pre optimalizáciu výkonu s podporou AI maximalizuje využitie procesora, pamäte RAM i kapacity batérie a prispôsobuje efektivitu Galaxy A80 vašim každodenným potrebám.