Úvod Zariadenia Fantastické slúchadlá Redmi Airdots sú opäť v zľave. Kúpite ich za 21...

Fantastické slúchadlá Redmi Airdots sú opäť v zľave. Kúpite ich za 21 €

(Sponzorovaný článok) Redmi Airdots patria medzi bezdrôtové slúchadlá s najlepším pomerom ceny a výkonu. Teraz sú opäť v zľave.

0
redmi airdots

Spoločnosť Xiaomi predstavila koncom minulého roka bezdrôtové štupľové slúchadlá Mi AirDots, teda dostupnejšiu konkurenciu pre prémiové AirPods od Apple. V rámci dcérskej značky Redmi vznikla ešte lacnejšia verzia.

Tak ako pri smartfónoch Redmi, ktoré sú lacnejšie ako tie priamo od Xiaomi, aj nové slúchadlá Redmi AirDots dostali priaznivejšiu cenovku. Veľký rozdiel oproti Xiaomi Mi AirDots ale nepredstavujú. Je vlastne minimálny.

redmi airdots

Xiaomi Redmi AirDots

Cena: 21,10 € | Doručenie: Zadarmo

Odlišný je len dizajn, presnejšie farebné vyhotovenie, a ovládanie. Na dotyk citlivé plochy nahradili obyčajnejšie hardvérové tlačidlá. Na každom slúchadle sa nachádza jedno tlačidlo, ktorým sa prepínajú skladby alebo aktivuje digitálna asistencia (dvojité stlačenie).

redmi airdots 2

Redmi AirDots reprodukujú hudbu prostredníctvom 7,2 mm meničov s technológiou digitálneho potláčania okolitého hluku (DSP). Jedno slúchadlo váži len 4,1 gramu. Na jedno nabitie vydržia hrať 4 hodiny s tým, že ďalších 12 hodín výdrže zabezpečí prenosné puzdro, ktoré slúži aj ako nabíjačka.

Súčasným štandardom vyhovuje najnovší Bluetooth vo verzii 5.0, ktorý sa postará o stabilnejšie, rýchlejšie a spoľahlivejšie bezdrôtové spojenie so smartfónom.

Redmi Airdots od Xiaomi možno neposkytnú užívateľom tú najvyššiu kvalitu zvuku, no v pomerne medzi cenou a výbavou majú navrch. Predávajú sa za cenou pohybujúcu sa okolo 20-tich EUR.

Za približne 21 EUR sa dajú s bezplatným poštovným objednať z eBay.