Úvod Výrobcovia Google Ovládač od Google Stadia bude podporovať Bluetooth audio, chvíľu si však počkáme

Ovládač od Google Stadia bude podporovať Bluetooth audio, chvíľu si však počkáme

0

Google prostredníctvom sociálnej siete Reddit prezradil niekoľko nových informácií týkajúcich sa streamovacej služby. Zistili sme, že ovládač nakoniec predsa len získa Bluetooth audio, informuje 9to5Google.

Zatiaľ však nie je jasné, kedy presne táto podpora dorazí. Vedúci produkcie Andrey Doronichev totiž na otázku ohľadom Bluetooth audia odpovedal stručne, a teda že jeho implementácia je plánovaná.

Nepríde okamžite

Spolu s vydaním služby to však nebude, čo potvrdzuje aj stránka podpory pre Google, kde je jasne uvedené, že podpora dorazí „neskôr“. To znamená, že používatelia sa budú musieť dočasne obrátiť na tradičný 3,5 mm výstup pre slúchadlá.

Jedným z dôkazov, že Bluetooth audio skutočne v budúcnosti dorazí, je aj produktová karta v Obchode Play, ktorá hovorí o prítomnosti technológie Bluetootch Low Energy 4.2.

9to5Google

Podpora Bluetooth audia však nie je jedinou témou, ktorá sa počas dnešného AMA (Ask Me Anything) preberala. Dozvedeli sme sa totiž aj to, že pri hraní cez Stadia budete musieť mať ovládač i obrazovku pripojené na jednu a tú istú sieť Wi-Fi.