Úvod Výrobcovia HTC Návrat legendy: HTC vraj pracuje na nástupcovi Wildfire S!

Návrat legendy: HTC vraj pracuje na nástupcovi Wildfire S!

0

HTC je jednou zo spoločností, ktoré neustále rastúca konkurencia doslova prevalcovala. No aj keď výrobca v oblasti smartfónov výrazne zaostáva, stále pracuje na nových modeloch, čoho dôkazom je aj najnovšie zistenie. Na novinku upozornil server GSMArena.

Nemenovaný maloobchod z Ruska prichádza s informáciami ohľadom telefónu s názvom HTC Wildfire E, ktorý je podľa všetkého nástupcom starej známej klasiky, teda Wildfire S z roku 2011.

Wildfire E však nebude žiadnou vlajkovou loďou, čo dokazujú aj jeho parametre. Telefón bude vybavený 5,45-palcovým IPS LCD displejom s HD+ rozlíšením a pomerom strán 18:9.

Osemjadro, 2 GB RAM a Android 9.0 Pie

V jeho vnútri sa nachádza čipset Unisoc s osemjadrovým procesorom Cortex-A55 v usporiadaní 4 x 1,6 GHz + 4 x 1,2 GHz. Okrem neho môžeme očakávať aj 2 GB RAM či 32 GB interné úložisko. Čo sa týka softvéru, Wildfire E pobeží na Android 9.0 Pie.

Na zadnej strane smartfónu budeme môcť nájsť dva fotoaparáty, hlavný s 13 Mpx a pomocný s 2 Mpx. Po otočení sa nám naskytne pohľad na selfie kameru, ktorá disponuje 5 Mpx rozlíšením. Smartfón sa drží zlatého stredu aj v oblasti batérie, ktorej kapacita sa pohybuje okolo 3 000 mAh. Nabíjať sa bude cez microUSB.

Neznáma je cena i dostupnosť

Toto sú zatiaľ všetky informácie, ktoré ohľadom Wildfire E máme. Smartfón totiž zatiaľ nemá priradenú predajnú cenu a ani dostupnosť, pričom neexistujú ani žiadne jeho fotografie. Všetky zvyšné informácie sa však dozvieme s postupom času.