Úvod Výrobcovia Huawei Honor Band 5 je tu: Má 0,95“ farebný AMOLED displej a stojí len...

Honor Band 5 je tu: Má 0,95“ farebný AMOLED displej a stojí len 26 €!

Sponzorovaný článok.

1

Honor Band 5 je novinkou, ktorá ešte nestihla doraziť na Slovensko. Aj napriek tomu sa už dá objednať z obchodu TomTop, kde sa navyše predáva za veľmi priaznivú cenu. Zatiaľ čo sa jeho predchádzajúca verzia na Slovensku predáva za takmer 50 €, nová „päťka“ je dostupná za niečo menej ako 26 €.

Honor Band 5

Cena: 25,97 € | Doručenie: Zdarma

Ako sme spomenuli vyššie, Honor Band 5 disponuje 0,95-palcovým farebným AMOLED displejom s rozlíšením 240 x 120 pixelov. Fitness náramok okrem toho samozrejme ponúka smart funkcionality ako možnosť zasielania notifikácií či upozornení na prichádzajúce telefonáty priamo na náramok.

Presné meranie vďaka Huawei AI

Nechýba ani 24-hodinové monitorovanie rýchlosti tepu pomocou špeciálnej technológie Huawei TruSeen 3.0, ako ani podrobné monitorovanie spánku pomocou Huawei TruSleep. To dokáže presne zmerať dĺžku REM spánku, hlbokého spánku aj ľahkého spánku. Náramok následne výsledky vyhodnotí a ponúkne vám jedno alebo viaceré riešenia. Dovedna ich je až 200.

Podobne ako napríklad Mi Band 4, aj Huawei Band 5 dokáže automaticky rozoznať zábery v plávaní a vypočítať tak nielen vzdialenosť a počet spálených kalórií, ale aj SWOLF skóre.

Huawei tvrdí, že ich náramok dokáže na jedno nabitie vydržať približne 6 – 14 dní. Všetko však závisí od toho, ako náročne ho budete využívať. Niekto, kto športuje pravidelne náramok vybije rýchlejšie, ako niekto, kto sa takmer vôbec nehýbe.

Najlepšia na tomto všetkom je však cena. Novinka sa dá objednať z obchodu TomTop za 25,97 €, pričom poštovné ani ďalšie poplatky už neplatíte.