Úvod Zariadenia Smartwatch Galaxy Watch Active 2: Samsung sa vraj rozhodol pre veľmi praktické ovládanie

Galaxy Watch Active 2: Samsung sa vraj rozhodol pre veľmi praktické ovládanie

0
Foto: androidheadlines.com

Všetko nasvedčuje tomu, že počas nadchádzajúceho predstavenia smartfónu Galaxy Note 10 spoznáme aj nové hodinky Galaxy Watch Active 2. Okrem modernejších útrob môžme však očakávať aj vylepšenú konštrukciu, ktorej pribudnú dotykové kapacity.

Naznačuje to únik z webu SamMobile, kde je k dispozícii hneď niekoľko zaujímavých informácií.

Potenciálni zákazníci vraj dostanú na výber z dvoch rôzne veľkých modelov. Konštrukcia menšieho meria 40 a väčšieho 44 mm, preto sú k dispozícii dve rozdielne uhlopriečky. Ak niekomu nestačí 1,2 palca, tak môže siahnuť po 1,4-palcovej alternatíve. V oboch prípadoch je reč o rozlíšení 360 x 360 pixelov a o ochrane prostredníctvom skla Gorilla Glass DX+.

Dotykový rámik okolo displeja

Jednou z najväčších a zároveň i najzaujímavejších inovácií však nebude vylepšená technická špecifikácia, ale niečo úplne iné.

Okolo okrúhleho zobrazovacieho panela Galaxy Watch Active 2 by mal totiž pribudnúť dotykový panel, ktorý spestrí aj zjednoduší ovládanie inteligentných hodiniek. Všetko nasvedčuje tomu, že funguje podobne ako mechanická konštrukcia Samsung Galaxy Watch. Pohyb končeku prsta po okraji poslúži pre navigáciu v používateľskom prostredí.

Súčasná generácia Samsung Galaxy Watch s 42 mm veľkosťo
Súčasná generácia Samsung Galaxy Watch s 42 mm veľkosťou

Rovnako sa vraj môžeme tešiť na vylepšenú bezdrôtovú konektivitu. Štandard Bluetooth 5.0 poskytne používateľom dlhší dosah vrátane lepšej energetickej efektivity. TechSpot spomína ale aj podporu pre prehrávanie hudby prostredníctvom dvoch na sebe nezávislých výstupov. Máme sa teda na čo tešiť.