Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi Mi Airdots za 29 € sú tu: Ponúkajú špičkový zvuk a Bluetooth...

Xiaomi Mi Airdots za 29 € sú tu: Ponúkajú špičkový zvuk a Bluetooth 5!

Slúchadlá od Xiaomi žnú úspech po celom svete.

0

Trh s bezdrôtovými slúchadlami je zaujímavejší než kedykoľvek predtým. Výrobcovia reagujú na fakt, že telefóny postupne prichádzajú o 3,5 mm výstup pre slúchadlá. Výsledkom sú aj krásne slúchadlá Xiaomi Mi AirDots, ktoré sú pekným príkladom, že dobrú kvalitu kúpite aj lacnejšie než za niekoľko sto eur.

Špičková výbava

Xiaomi Mi AirDots disponujú najnovšími štandardmi vrátane Bluetooth 5.0, vďaka ktorému máte k dispozícii vynikajúci dosah a kvalitu prenosu. Bluetooth 5.0 je okrem iného aj extrémne šetrný k batérii telefónu a slúchadiel.

Smart funkcie alá Xiaomi

Záujemcov o slúchadlá určite poteší, že Xiaomi slúchadlá Mi AirDots disponujú jednoduchým, no efektívnym spôsobom ovládania. Pri počúvaní stačí po slúchadlách jednoducho poklepať, čím zastavíte, resp. opätovne spustíte prehrávanie hudby.

Navyše, slúchadlá prichádzajú v malom puzdre, ktoré zároveň funguje ako nabíjačka, resp. power banka. Slúchadlá samé o sebe ponúkajú až 5 hodinovú výdrž, s plne nabitým puzdrom táto výdrž stúpne až na slušných 12 hodín.

Slúchadlá Xiaomi Mi AirDots majú vlastné puzdro, ktoré zároveň slúži ako power banka.

Xiaomi Mi AirDots

  • Frekvenčný rozsah: 20 Hz – 20 kHz
  • Citlivosť: 93 dB/mW
  • Impedancia: 16 Ohmov
  • Veľkosť meničov: 7,2 mm
  • Stupeň ochrany: IP4x
  • Konektivita: Bluetooth 5.0
  • Mikrofón: Áno, v konštrukcii

Xiaomi Mi AirDots

Aká je cena týchto šikovných slúchadiel, pýtate sa? Slúchadlá sa na Slovensku predávajú za cenu okolo 50 €, no to je trochu priveľa. V spolupráci s eBay vám prinášame zľavu, vďaka ktorej ušetríte naozaj nemalé peniaze. Stačí zamieriť na náš odkaz, kde Xiaomi Mi AirDots nájdete za fantastických 32,90 €. Spomenúť musíme aj fakt, že pri slúchadlách môžete počítať s tým, že vám budú doručené bez nutnosti doplácania DPH.