Úvod Zariadenia Slováci ich milujú: KUGOO S1 a S1 Pro sú najpredávanejšie kolobežky a majú na...

Slováci ich milujú: KUGOO S1 a S1 Pro sú najpredávanejšie kolobežky a majú na to dobrý dôvod

Majú na to vynikajúci dôvod.

0

Trh s elektrickými kolobežkami jednoznačne spopularizoval Xiaomi s ich kolobežkou M365. Od tej doby sa však remesla chytili ďalšie firmy, ktoré postupne prinášajú čoraz lepšie riešenia. Jedno konkrétne je na Slovensku populárnejšie, než samotná Xiaomi kolobežka. Vďaka exkluzívnemu kupónu, ktorý sa nám podarilo získať môže byť vaša s výraznou zľavou.

KUGOO S1 Pro

Cena: 307,64 € | Kupón: KGS1PRO | Dostupnosť: EÚ sklad

KUGOO S1 sme už zrecenzovali. Celý článok si môžete prečítať na tomto odkaze. Firma však prišla s ešte vylepšeným modelom, ktorý prináša niekoľko zaujímavých zmien. Kolobežka ponúka dojazd 30 km a maximálnu rýchlosť 30 km/h, čo je niečo, čo Xiaomi kolobežka nedokáže.

Nový dizajn predného kolesa je navrhnutý tak, aby lepšie tlmil nerovnosti a ponúkol lepšiu trakciu

Nabíjanie batérie síce trvá 4 hodiny, no stojí to za to, verte mi. Kolobežka zvládne odviezť človeka vážiaceho aj 120 kg a problém jej nerobí ani 15-stupňové stúpanie.

O komfortnú jazdu sa stará nový dizajn v tvare „medového plástu,“ ktorý lepšie absorbuje nerovnosti a zároveň ponúka lepšiu trakciu. Predné koleso je pritom napojené na systém regeneratívneho brzdenia, ktorý dobíja batériu.

Zmenami prešlo aj zadné koleso a systém skladania

GeekBuying zároveň pripomína, že pri kúpe kolobežky navyše získavate kupón v hodnote 30 dolárov, ktorý môžete využiť na nákup ktoréhokoľvek výrobku v portfóliu obchodu (cena musí byť nad 30 dolárov). Jediné, čo musíte spraviť, je vyplniť údaje na tejto adrese (váš email a číslo objednávky) a kupón vám obchod pripíše do používateľského účtu.

V balíčku si nájdete aj tašku pre jednoduchšie uskladnenie

Kolobežka sa ovláda pomocou rukovätí – pravá slúži na zrýchľovanie, tá ľavá zas na brzdenie. Verzia KUGOO S1 Pro má okrem iného väčšiu batériu (7,5 Ah vs 6 Ah), plnú zadnú protišmykovú pneumatiku a prenosný vak pre príjemnejšie uskladnenie.

Ak sme vás nalomili, majte na pamäti, že špeciálna akcia končí už 30. júna. S rozhodovaním sa preto treba poponáhľať. Pri objednaní nezabudnite použiť kupón KGS1PRO.