Úvod Výrobcovia Xiaomi Máš doma slabý Wi-Fi signál? Vyriešiť to môžeš zariadením od Xiaomi za...

Máš doma slabý Wi-Fi signál? Vyriešiť to môžeš zariadením od Xiaomi za 8 €!

Tlačová správa

0

Väčšie byty či domy so sebou prinášajú nepríjemné problémy, ktorým môže byť napríklad taká banalita ako slabý Wi-Fi signál. Jeden router totiž často sám nedokáže vykryť úplne všetky miestnosti. To má, samozrejme, vplyv na každodenný komfort.

Xiaomi Wi-Fi repeater 2. generácie

Cena: 8 € | Doručenie: Zdarma

Pomalé sťahovanie alebo načítavanie obsahu nechce zažiť nikto. Na slabý Wi-Fi signál existuje niekoľko riešení. Môžete vymeniť hlavný router, no to je cenovo náročné. Môžete ho premiestniť, no to nie je vždy možné.

Skvelým kompromisom môže byť kúpa jedného alebo viacerých tzv. repeaterov, teda opakovačov. Ide o zariadenie, ktoré spracováva Wi-Fi signál a posiela ho do vzdialenejších častí bytu alebo domu. Vďaka zabudovanej duálnej anténe je jeho priepustnosť až 300 Mbps, čo je v kombinácii s maximálnym počtom 16-tich prihlásených zariadení dosť aj pre náročnejších používateľov.

Xiaomi Wi-Fi repeater 2. generácie pracuje 2.4 GHz Wi-Fi, ktorá sa ľahšie šíri hrubými múrmi, no nedosahuje úplne najvyššie rýchlosti. To by však malo byť práve výhodou, keďže jeho cieľom je pretlačenie Wi-Fi aj na miesta, kam dovtedy router „nevidel“.

Pri inštalácii je dôležité, aby ste repeater umiestnili tam, kde má router ešte dobrý signál. Repeater musí mať dobrý zdroj signálu, inak bude šíriť pomalý internet, čo nechce asi nikto. Na druhú stranu, aj pomalšie pripojenie je lepšie, ako žiadne.

Repeater sa momentálne predáva len za 8 €, vďaka čomu sa naskytla perfektná príležitosť postarať sa o Wi-Fi aj vo vašom domove.

Tento článok vznikol v spolupráci s eBay.