Úvod Výrobcovia Samsung Samsung Galaxy XCover 4s oficiálne: Robustná konštrukcia za ľudovú cenu!

Samsung Galaxy XCover 4s oficiálne: Robustná konštrukcia za ľudovú cenu!

1

Samsung dnes oficiálne predstavil nový prírastok do rodiny odolných smartfónov. Nový Galaxy XCover 4s sa na Slovensku začne predávať už od začiatku júla za odporúčanú maloobchodnú cenu 249 €.

Samsung Galaxy XCover 4s je vybavený výkonnejším fotoaparátommodernizovaným procesorom, vďaka čomu podľa Samsungu ponúkne lepší výkon pri zachovaní renomovanej odolnosti.

Zariadenie ponúka 5,0-palcový HD TFT displej, procesor Exynos 7 Octa (7885), 3 GB operačnej pamäte RAM32 GB úložisko. XCover 4s samozrejme ponúka aj možnosť rozšírenia úložiska pomocou microSD karty, a to až do kapacity 512 GB. Telefón po hardvérovej stránke poháňa 2 800 mAh batéria, po tej softvérovej zas Android 9 Pie.

„Spoločnosť Samsung sa snaží zabezpečiť užívateľom čo možno najlepší zážitok bez ohľadu na to, v akých podmienkach pracujú,“ uviedol Tomáš Balík, riaditeľ mobilnej divízie spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak a dodal: „XCover 4s je toho dokonalým príkladom; spája v sebe inovácie spoločnosti Samsung s robustným dizajnom, ktorý ľuďom  pohybujúcim sa v extrémnych podmienkach umožní maximálne využiť ich zariadenie.“

Čo sa spomínaných fotoaparátov týka, XCover 4s do vienka dostal hlavný 16 Mpx senzor s funkciou Quick Launch, ktorá umožňuje poklepaním na tlačidlo domov jeho okamžité spustenie. Na prednej strane sa na vás bude pozerať 5 Mpx selfie foťák.

XCover 4s disponuje certifikáciou IP68 a armádnym štandardom MIL-STD-810G.

Programovateľné tlačidlo

Spolu s XCover 4s sa na scénu vracia aj hardvérové tlačidlo XCover, ktoré budúcim majiteľom umožní si plne prispôsobiť najčastejšie používané aplikácie. LED svietidlo alebo fotoaparát sa tak dá spustiť jediným stlačením tlačidla.

Samsung Galaxy XCover 4s: Cena a dostupnosť

Ako sme spomenuli v úvode článku, Samsung Galaxy XCover 4s bude na Slovensku dostupný už začiatkom júla za cenu 249 €.