Úvod Zariadenia Hľadáš prenosný reproduktor? Pre tento perfektný model máme zľavu!

Hľadáš prenosný reproduktor? Pre tento perfektný model máme zľavu!

V ponuke tiež robotický vysávač Xiaomi VIOMI V2

0
tronsmart element T6
Foto: Tronsmart

E-shop geekmaxi.com spustil letný výpredaj zariadení pre inteligentnú domácnosť, ktoré môžete získať za zvýhodnenú cenu a navyše s dodatočnou zľavou vo výške 10 alebo 15 EUR podľa celkovej hodnoty nákupu.

Kódy s uvedenou zľavou nájdete hneď v úvode celej ponuky, v ktorej sa nachádza niekoľko desiatok produktov. Takmer všetky sú dostupné skladom v Nemecku, čiže ich doručenie nebude trvať dlho a pri doručení nebudete doplácať DPH.

Z celkového množstva sme vybrali dve zariadenia, ku ktorým nám predajca prihodil extra zľavu. Jedným je prenosný Bluetooth reproduktor, ktorým dokonale ozvučíte letnú párty alebo chatu, druhým inteligentný robotický vysávač obľúbenej značky Xiaomi.

Tronsmart Element T6 Plus

Cena: 59,99 € | Kupón: gqdaghea

Tronsmart je známou značkou v kategórii cenovo dostupného príslušenstva, ktorá má v portfóliu okrem audio zariadení aj klávesnice, nabíjačky alebo powerbanky. Medzi vydarené zariadenia výrobcu môžeme zaradiť prenosný reproduktor Element T6 Plus.

Ide o „valec“ s priemerom 82 milimetrov, výškou 203 milimetrov a váhou 630 gramov. je teda relatívne kompaktným príslušenstvom, ktoré v sebe ukrýva dva veľké stereo meniče, každý s výkonom 20 W (frekvenčný rozsah 20Hz – 16000 Hz).

tronsmart element t6 plus
Foto: Tronsmart

Kvalitu reprodukcie podporuje technológia SoundPulse, ktorá eliminuje skreslenie zvuku (hlavne pri vyšších hlasitostiach) a zabezpečí sýte podanie basov a výšok. Pri strednej hlasitosti vydrží na jedno nabitie hrať celých 15 hodín. Nabíjanie samotné, cez USB C, trvá 3-5 hodín.

Exteriérovou výhodou je odolnosť voči vode na úrovni krytia IPX6. Poteší tiež najmodernejšia konektivita Bluetooth 5.0 (A2DP, ACRCP, HFP) s dosahom až 20 metrov od zdroja, napr. pripojeného smartfónu.

prenosny reproduktor
Foto: Tronsmart

Vďaka dodatočnému USB portu môže reproduktor poslúžiť aj ako powerbanka. Miesto sa tiež našlo pre slot pre microSD kartu a tradičný AUX. Perfektné je ovládanie hlasitosti prostredníctvom veľký otočného ovládača vo vrchnej časti reproduktora. Tri meniteľné nastavenia ekvalizéru sú už len bonusom navyše.

Tronsmart Element T6 Plus sa nachádza skladom v Nemecku s cenou 69,99 EUR. Ak pri objednávke zadáte kód gqdaghea získate zľavu 10 EUR. Tá vykompenzuje hradené doručenie cez UPS (1-8 dní), ktoré stojí necelých 9 EUR.

Xiaomi VIOMI V2

Cena: 347,99 € | Kupón: Tc4XvYg2

Síce drahším, no o to praktickejším zariadením je robotický vysávač Xiaomi VIOMI V2. Pomocou lasera a niekoľkých senzorov si vysávač vyrobí presnú mapu miestnosti, v ktorej sa bude pohybovať.

Tú si následne môžete zobraziť v aplikácii a podľa potreby upravovať, napr. vyznačíte oblasť, ktorú má vysávač ignorovať.

xiaomi viomi V2
Foto: Xiaomi

Po podlahe dokáže tento pomocník behať 2,5 hodiny. Potom sa sám odprevadí na nabíjačku, kde si doplní energiu do 3200 mAh batérie. V prípade potreby sa zase odpojí a bude pokračovať v práci.

Xiaomi VIOMI V2
Foto: Xiaomi

Sací výkon 2150 Pa dokáže vysávač dávkovať v troch výkonnostných režimoch podľa potreby či úrovne znečistenia. Popri bežnom prachu si poradí aj s ďaleko väčšími nečistotami.

Xiaomi VIOMI V2
Foto: Xiaomi

Veľkým plusom je nádrž na vodu s približne 0,5 l objemom, ktorú jednoducho vymeníte za zásobník pre odpad. Následne stačí na spodnú stranu nasadiť mikrovlákno (dva druhy v balení) a premeniť vysávač na inteligentný mop s funkciou mokrého čistenia.

Xiaomi VIOMI V2 patrí medzi tie prepracovanejšie, a teda drahšie zariadenia. Geekmaxi.com udáva cenu 347,99 EUR.

Všetky podrobnosti nájdete na webe e-shopu geekmaxi.com.

Tento článok vznikol vďaka spolupráci s obchodom Geekmaxi.