Úvod Výrobcovia Huawei Huawei prekvapuje: Tento rok stihol predať už 100 miliónov smartfónov!

Huawei prekvapuje: Tento rok stihol predať už 100 miliónov smartfónov!

2

Čínsky technologický gigant, Huawei, tento rok skutočne boduje. Od začiatku roka 2019 spoločnosť predala viac ako 100 miliónov smartfónov. Firma pritom pracuje s internými databázami ku dňu 30. mája, ktoré majú byť veľmi presné, informovala v tlačovej správe.

Huawei si aj napriek americko-čínskej obchodnej vojne naďalej udržiava priazeň a dôveru svojich zákazníkov. Aktuálna dvojka na svetovom trhu je známa najmä neustálymi inováciami v oblasti fotografie a umelej inteligencie.

Huawei P30 a P30 Pro: Rekordné čísla

Huawei nás ďalej informoval aj o tom, ako sa darí ich aktuálnym vlajkovým lodiam radu Huawei P30. Tým sa podarilo dosiahnuť hranicu 10 miliónov predaných kusovpo 85 dňoch od oficiálneho predstavenia. Pre porovnanie, minuloročný P20 sa k tejto úrovni dostával o 62 dní dlhšie.

Huawei sa nevzdáva a na poli inovácií chce ostať aj naďalej. Firma tvrdí, že ich zariadenia má v rukách viac ako 500 miliónov zákazníkov, ktorí využívajú celkom 882 miliónov spotrebiteľských zariadení. To v žiadnom prípade nie sú zanedbateľné čísla.